menu

Inlight Bio tělový olej s Arnikou
search
  • Inlight Bio tělový olej s Arnikou

Inlight Bio tělový olej s arnikou

Body Oil with Arnica

Úžasný zklidňující, relaxační a omlazující koktejl rostlinných olejů a extraktů pro zlepšení elasticity pokožky a její sametovou hebkost. Podporuje krevní oběh a regeneraci kožních buněk, působí proti otokům a zánětům. Je proto ideálním prostředkem k ošetření pokožky před i po fyzické námaze, jejímu prohřátí a uvolnění. Skvěle se hodí také k příjemné odpočinkové masáži a hýčkání celého těla.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 495 Kč
S DPH
Varianta: 200 ml
  • 449 Kč
  • 1 495 Kč

Obsahuje arniku s protizánětlivými účinky, olej z meruňkových jader bohatý na vitamín E pro výživu pokožky a plantain, měsíček a pačuli pro její regeneraci.

Produkt je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé a pleti náchylné k vyrážce.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Naberte olej do dlaně a krouživými pohyby intenzivně vmasírujte do pokožky těla. Pro nejlepší vstřebání a největší přínos aplikujte po teplé sprše či koupeli.

Složení INCI

Sesamum indicum (sezamový olej), Olea europaea (olivový olej), Simmondsia chinensis (jojobový olej), Prunus armeniaca (olej z meruňky obecné), Macadamia integrifolia (makadamový olej), Oenothera biennis (olej z pupalky dvouleté), Arnica montana (výtažek z prhy arniky), Lavandula angustifolia (levandulový olej), Cymbopogon martini (olej z palmarosy), Pelargonium graveolens  (výtažek z muškátu), Plantago major (výtažek z jitrocele většího), Calendula officinalis  (výtažek z měsíčku lékařského), Hamamelis virginiana (výtažek z listů vilínu), Rosa canina (výtažek ze šípků), Pogostemon cablin (olej z pačuli), Cananga odorata (olej z ylang ylang ), Linalool*, geraniol*, citronellol*, limonen*, citral*, farnesol*

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL020
5060489780201
close

Oblíbené produkty