menu

Inlight Bio zpevňující olej
search
  • Inlight Bio zpevňující olej

Inlight Bio zpevňující olej

Firm & Tone Oil

Vzácný komplex olejů určený k podpoře krevního a mízního oběhu a tonizaci pokožky. Napomáhá rozkládání tukových polštářů a zadržování tekutin v pokožce, tím výrazně vylepšuje její pružnost a celkový vzhled a bojuje proti celulitidě. Je nepostradatelným pomocníkem pro zdravou pokožku a skvěle vypadající postavu. Potěší smysly povznášející vůní ylang ylangu a gerania. Obsahuje směs aktivních rostlinných olejů a extraktů z bylin s astringentními a antioxidačními vlastnostmi. Mezi hlavní složky patří zelený čaj, zázvor, lopuch a vyživující olej z lískových oříšků.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 795 Kč
S DPH
Varianta: 200 ml
  • 38 Kč
  • 499 Kč
  • 1 795 Kč

Produkt je vhodný pro všechny druhy pleti včetně citlivé, zejména je určen pro pokožku se sklony k celulitidě.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Naberte olej do dlaně a vmasírujte jej do pokožky těla na místech, která potřebují ošetření, zejména na stehnech, bříšku, poprsí a krku. Vtírejte krouživými pohyby s postupným zvyšováním tlaku, tím povzbudíte krevní oběh v daném místě a zlepšíte vstřebání oleje. Provádějte nejlépe po teplé sprše nebo koupeli.

Složení INCI

Sesamum indicum (sezamový olej), Olea europaea (olivový olej), Corylus avellana (olej z lískových oříšků), Simmondsia chinensis (jojobový olej), Prunus armeniaca (olej z meruňky obecné), Oenothera biennis (olej z pupalky dvouleté), Spiraea ulmaria  (tužebník jilmový), Centella asiatica  (výtažek z pupečníku asijského), Pelargonium graveolens  (výtažek z muškátu), Citrus aurantium amara (olej z listů sevillského pomeranče), Zingiber officinale  (výtažek z kořene zázvoru), Citrus medica limonum (výtažek z citronové kůry), Cupressus sempervirens (olej z listů cypřiše), Rosmarinus officinalis (výtažek z listů rozmarýnu), Arctium lappa (výtažek z kořenů lopuchu většího), Camellia sinensis (výtažek z listů zeleného čaje), Lavandula angustifolia (levandulový olej), Cananga odorata (olej z ylang ylang), Linalool*, citronellol*, limonen*, geraniol*, citral*

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL022
5060489780218
close

Oblíbené produkty