menu

Inlight Bio hloubkově hydratační balzám
search
  • Inlight Bio hloubkově hydratační balzám
  • Inlight Bio hloubkově hydratační balzám

Inlight Bio hloubkově hydratační balzám

Inlight Deep Moisture Balm

Promyšlené složení balzámu cílí na intenzivní hlubokou regeneraci pleti, vyhlazení jemných vrásek a odstranění tmavých skvrn. Extrakty měsíčku, plantainu a pupečníku asijského navrací pleti pružnost, zpevňují ji a urychlují přirozené ozdravné procesy. Směs vysoce kvalitních bio rostlinných olejů je bohatá na antioxidanty v podobě esenciálních mastných kyselin a vitamínů A a E. Základ balzámu tvoří karotkový, makadamový a pupalkový olej. Výsledkem je pleť během chvíle viditelně omlazená a hedvábně jemná, navíc příjemně provoněná pačuli a levandulí.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 895 Kč
S DPH
Varianta: 28 ml
  • 75 Kč
  • 599 Kč
  • 1 895 Kč

Balzám je vhodný pro všechny typy pleti včetně nejcitlivější, ale určený je především pro pleť suchou, zralou a poškozenou silným sluncem. Hodí se i pro akutní péči o jizvy po zranění či operaci.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Pomocí přiložené kosmetické špachtličky aplikujte balzám ráno a večer po očištění pleti na obličej a krk, zejména na místa mimických vrásek (kolem očí a koutků úst). Jemně vmasírujte prsty krouživými pohyby proti směru hodinových ručiček, čímž povzbudíte cirkulaci krve a uvolníte mimické svaly. 

Složení INCI

Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, macadamia integrifolia (macadamia) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, cera alba (beeswax), oenothera biennis (evening primrose) oil, cocos nucifera (coconut) oil, daucus carota sativa (carrot) root extract, butyrospermum parkii (shea) butter, lavandula angustifolia (lavender) oil, rosa damascena (rose) flower extract, calendula officinalis (calendula) flower extract, rosa canina (rose hip) fruit extract, pelargonium graveolens (geranium) flower oil, centella asiatica (hydrocotyl) leaf extract, equisetum arvense (horsetail) leaf extract, plantago major (plantain) leaf extract, vaccinium myrtillus (bilberry) fruit extract, urtica dioica (nettle) leaf extract, citrus medica limonum (lemon) peel extract, pogostemon cablin (patchouli) leaf oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract. Linalool*, citronellol*, limonene*, geraniol*, citral* 

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL007
5060489780126
close

Oblíbené produkty