menu

Inlight Bio relief balzám na suchou a svědící kůži
search
  • Inlight Bio relief balzám na suchou a svědící kůži
  • Inlight Bio relief balzám na suchou a svědící kůži
  • Inlight Bio relief balzám na suchou a svědící kůži
  • Inlight Bio relief balzám na suchou a svědící kůži
  • Inlight Bio relief balzám na suchou a svědící kůži

Inlight Bio relief balzám na suchou a svědící kůži

Turmeric & Calendula Relief Balm

Úžasně zklidňující balzám určený pro suchou a velmi citlivou pleť. Je vynikajícím prostředkem pro ošetření pokožky se sklonem k dermatitidě a psoriáze. Turmeric & Calendula Relief Balm se vyznačuje čistě přírodním složením bez syntetických složek, jež jej předurčuje i pro děti. Obsahuje exkluzivní směs rostlinných olejů a složek bohatých na fytonutrienty jako je olej z černého kmínu, kurkuma, měsíček a lékořice. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

895 Kč
S DPH
Varianta: 45 ml
  • 40 Kč
  • 259 Kč
  • 895 Kč

Produkt je vhodný pro pleť všech typů a každého věku, včetně citlivé pokožky miminek.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Jemně aplikujte na suchá, svědící místa na obličeji a těle. Opakujte dle potřeby dokud se nezklidní a nebudou dostatečně hydratovaná a zvláčnělá. Díky vysoké koncentraci oleje postačí malé množství. Olej může zabarvovat oděv, proto se vyhněte kontaktu ošetřeného místa s oblečením.

Složení INCI

Olivový olej, Ricinový olej, Slunečnicový olej, Olej z pupalky dvouleté , Olej z černuchy seté (černého kmínu), Jojobový olej simmondsia chinensis, Měsíček lékařský calendula officinalis, Mrkev obecná daucus carota sativa, Jitrocel větší plantago major, Sléz lesní malva sylvestris, Levandule lékařská  lavandula angustifolia, Lékořice lysá glycyrrhiza glabra, Ptačinec prostřední stellaria media, Lopuch větší arctium lappa, Kurkuma dlouhá curcuma longa, Včelí vosk cera alba, Levandule lékařská lavandula angustifolia, Pačule obecná pogostemon cablin,Růže damašská rosa damascena, Linalool*, geraniol*, limonene*, citronellol*

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL015
5060489780386
close

Oblíbené produkty