menu

Inlight Bio rescue balzám na problematickou pleť
search
  • Inlight Bio rescue balzám na problematickou pleť
  • Inlight Bio rescue balzám na problematickou pleť
  • Inlight Bio rescue balzám na problematickou pleť
  • Inlight Bio rescue balzám na problematickou pleť

Inlight Bio rescue balzám na problematickou pleť

Propolis & Tea Tree Rescue Balm: Velmi účinná a ryze přírodní odpověď na všemožné problémy pokožky. Dobře si poradí s akné, vyrážkou nebo třeba plísní nohou, je skutečně univerzálním pomocníkem. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

795 Kč
S DPH
Varianta: 28 ml
  • 110 Kč
  • 299 Kč
  • 795 Kč

Tento zklidňující balzám má v základu směs 100% bio propolisu s tea tree olejem, neem olejem a kadidlem, proto vyniká jedinečnými antibakteriálními vlastnostmi. Obejde se přitom zcela bez syntetických složek, dobře ho snáší i velmi citlivá pleť.

Exluzivní ingrediencí balzámu je propolis, úžasný včelí produkt odedávna hojně využívaný pro svou schopnost působit proti infekcím. Ne náhodou patří včelí úly k nejčistějším a nejsterilnějším místům na zemi. Propolis v tomto produktu je bio certifikovaný, pochází ze včelstev chovaných v souladu s nejlepšími zásadami včelařství, s maximálním respektem k těmto jedinečným tvorům.

Produkt je vhodný pro všechny typy pleti včetně velmi citlivé a aknózní.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Ošetřete postižené místo 3krát denně případně i častěji. Nanášejte jen v malém množství, díky vysoké koncentraci produktu to plně postačí.
  • Produkt může způsobit zabarvení oděvu, vyhněte se proto jeho kontaktu s oblečením
  • U osob s možnou alergickou reakcí doporučujeme provést test snášenlivosti na zdravém místě pokožky (např. na předloktí) 24h před případnou aplikací na postižené místo.

Složení INCI

Olive oil – olea europaea, Coconut oil – cocos nucifera, Neem oil – melia azadirachta, Castor oil – ricinus communis, Evening primrose oil – oenothera biennis, Rose hip oil – rosa rubiginosa, Propolis – propolis cera, Marigold – calendula officinalis, Plantain – plantago major, Beeswax – cera alba, Lavender – lavandula angustifolia, Tea tree - melaleuca alternifolia, Frankincense – boswellia spp, Lemon peel – citrus medica limonum, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, citral*

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL016
5060489780393
close

Oblíbené produkty