menu

Inlight Bio recovery balzám na svaly a klouby
search
  • Inlight Bio recovery balzám na svaly a klouby
  • Inlight Bio recovery balzám na svaly a klouby
  • Inlight Bio recovery balzám na svaly a klouby
  • Inlight Bio recovery balzám na svaly a klouby
  • Inlight Bio recovery balzám na svaly a klouby

Inlight Bio recovery balzám na svaly a klouby

Inlight Rosemary & Hypericum Recovery Balm

100% bio rostlinný balzám na bolavé klouby a namožené svaly. Kombinace extraktů z třezalky, tužebníku, lékořice, rozmarýnu, zázvoru a dalších léčivých bylin poskytne bolavým místům vytouženou úlevu a urychlí jejich regeneraci. Olejová konzistence napomáhá vstřebávání do pokožky a díky vysoké koncentraci zlepšuje celkové účinky balzámu. Skvělá ryze přírodní alternativa k analgetickým mastem.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

895 Kč
S DPH
Varianta: 45 ml
  • 40 Kč
  • 259 Kč
  • 895 Kč

Produkt je vhodný pro všechny typy pleti.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Vmasírujte na postižené místo, bolavý kloub či sval, když se ozve bolest či preventivně každý den, zejména před nebo po fyzické námaze.
  • Pro nejúčinnější působení aplikujte balzám ve větším množství, místo stáhněte obvazem a nechte působit přes noc.

Složení INCI

Olivový olej*, Slunečnicový olej*, Ricinový olej*, Kokosový olej*, Olej z pupalky dvouleté* , Lékořice lysá* , Třezalka tečkovaná*, Rozmarýn lékařský*, Tužebník jilmový*, Zázvor lékařský**, Extrakt z tymiánů*, Skořicovník cejlonský*, Kurkuma dlouhá*, Včelí vosk* , Kadidlo* boswellia spp, Rozmarýn lékařský* rosmarinus, Zázvor lékařský*  zingiber officinale, Levandule lékařská*, lavandula angustifolia*, limonen**

* bio složky
** přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL014
5060489780379
close

Oblíbené produkty