menu

Inlight Bio soothing balzám na podrážděnou pokožku
search
  • Inlight Bio soothing balzám na podrážděnou pokožku
  • Inlight Bio soothing balzám na podrážděnou pokožku
  • Inlight Bio soothing balzám na podrážděnou pokožku
  • Inlight Bio soothing balzám na podrážděnou pokožku
  • Inlight Bio soothing balzám na podrážděnou pokožku

Inlight Bio soothing balzám na podrážděnou pokožku

Calenfula & Damask Rose Soothing Balm

Jedinečný víceúčelový 100% bio zklidňující a hojivý balzám, který je vhodné mít vždy po ruce. Je ideálním prostředkem na zklidnění podrážděné, svědící a zarudlé pokožky kdykoliv a kdekoliv.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

895 Kč
S DPH
Varianta: 45 ml
  • 40 Kč
  • 259 Kč
  • 895 Kč

Svým ryze přírodním složením se hodí i pro miminka a kojící maminky. Obsahuje výjimečně vysoký podíl exktraktu měsíčku s vyhlášenými protizánětlivými účinky a regenerační olej z damašské růže. Tato vzácná květina patří k nejstarším odrůdám růže na světě.

Produkt je čistě přírodní, vhodný pro všechny typy pleti včetně velmi citlivé pokožky miminek. Obsahuje však malé množství esenciálních olejů, které mohou být v některých případech alergenní. Pokud se obáváte alergické reakce, zkuste nejprve nanést malé množství balzámu na zdravou pokožku (např. na předloktí). Jestliže se do 24h reakce nedostaví, můžete ho aplikovat i na postižené místo.

Použití

  • Použijte kdykoliv je to potřeba na postižené místo. Díky vysoké koncentraci oleje postačí malé množství balzámu. Produkt může zabarvovat oděv, zabraňte proto jeho kontaktu s oblečením.
  • Pro kojící matky: Po kojení jemně vmasírujte malou kapku balzámu do bradavky a okolí. Jeho složení není nijak škodlivé pro dítě a neovlivňuje chuť mateřského mléka. Z hygienických důvodů je ale vhodné bradavku před a po kojení omýt.
  • Na dětské opruzeniny: Jemně vmasírujte balzám do pokožky miminka kdykoliv je podrážděná a zarudlá. Jeho olejová konzistence odpuzuje vodu, a proto také chrání ošetřené místo před vlhkostí.

Složení INCI

Olivový olej – olea europaea*, Kokosový olej – cocos nucifera*, Sezamový olej – sesamum indicum*, Slunečnicový olej – helianthus annuus*, Olej z pupalky dvouleté – oenothera biennis*, Jojobový olej – simmondsia chinensis*, Měsíček lékařský – calendula officinalis*, Jitrocel větší – plantago major*, Mrkev obecná – daucus carota sativa*, Pupečník asijský – centella asiatica*, Přeslička rolní – equisetum arvense*, Kopřiva doudomá – urtica dioica*, Citroník obecný – citrus medica limonum*, Včelí vosk – cera alba*, Růže damašská – rosa damascena*, Levandule lékařská – lavandula angustifolia*, Palmarosa – cymbopogon martinii*, Olej z růže vinné – rosa rubiginosa*, Geraniol**, linalool**, limonen**, farnesol**, citral**, citronellol**

* bio složky

** přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL017
5060489780362
close

Oblíbené produkty