menu

Inlight Bio elixír na vlasy
search
  • Inlight Bio elixír na vlasy

Inlight Bio elixír na vlasy

Inlight Hair Elixir

Víceúčelová směs prvotřídních, čistě přírodních regeneračních a vyživujících olejů, která velmi účinně posiluje vlasy, intenzivně je hydratuje a zvyšuje jejich elasticitu a lesk. Působí i jako kondicionér, pomáhá vlasy uhladit a tím lépe upravovat do účesu. Revitalizační efekt elixíru rovněž zabraňuje předčasnému a nadměrnému řídnutí vlasů. S povzbuzující vůní levandule a citronu.  

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 295 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 40 Kč
  • 499 Kč
  • 1 295 Kč

Obsahuje skutečně luxusní směs arganového, jojobového a avokádového oleje a oleje z růže vinné, doplněnou o ozdravující rostlinné extrakty z kopřivy, rozmarýnu, přesličky a lopuchu. Tyto extrakty jsou získávány ruční výrobou, a to speciální náročnou metodou infuze, aby byla jejich síla co nejméně narušena. 

Elixír se hodí na všechny typy vlasů, zejména prospěšný je pro vlasy suché a poškozené včetně barvených. U suchých vlasů se uplatňují především regenerační a vyživující vlastnosti olejů. U barvených a lámavých vlasů je elixír důležitý pro hydrataci a rovnováhu pokožky hlavy a tím posílení vlasových vláken. 

Použití

  • Pro maximální účinek používejte 2 krát týdně, při trvalém používání posléze postačí i jednou týdně jako vlasovou kúru. Pokud jsou vlasy vystaveny větší zátěži, jako např. při silném slunci, koupání v moři a podobně, aplikujte elixír i častěji. 
  • Na suché a jemné vlasy: Naneste elixír na vlhké vlasy před jejich mytím šamponem. Vmasírujte ho do vlasů případně důkladně vetřete rozčesáváním pomocí hřebenu se širšími zuby. Nechte působit 15 minut, posléze umyjte vlasy šamponem a usušte. Nepoužívejte už další kondicionér.
  • Na barvené a lámavé vlasy: Aplikujte na suché vlasy 2 hodiny před jejich mytím, aby měly oleje dostatek času proniknout do vlasové struktury a ke kořínkům. Vmasírujte ho do vlasů případně důkladně vetřete rozčesáváním pomocí hřebenu se širšími zuby. Je možné elixír použít i večer a nechat ho působit po celou noc. Poté vlasy umyjte šamponem, ale bez použití kondicionéru.
  • Na vlnité vlasy a roztřepené konečky: Nevelké množství aplikujte pomocí konečků prstů na umyté a usušené vlasy a vytvarujte je do požadovaného účesu. Péči věnujte zejména jejich roztřepeným konečkům.
  • U moře a bazénu: Použijte elixír po plavání a před umytím šamponem. Pro zvlášť intenzivní účinek naneste na vlhké vlasy a nechte působit bez oplachování.

Složení INCI

Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, persea gratissima (avocado) oil, argania spinosa (argan) kernel oil, rosa rubiginosa (rose) seed oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, citrus medica limonum (lemon) peel oil, urtica dioica (nettle) leaf extract, daucus carota sativa (carrot) root extract,  lavandula  angustifolia (lavender) oil, equisetum arvense (horsetail) leaf extract, arctium lappa (burdock) root extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, cananga odorata (ylang-ylang) flower oil, salvia sclarea (clary sage) oil, oenothera biennis (evening primrose) oil, salvia officinalis (sage) leaf extract, stellaria media (chickweed) extract, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, trigonella foenum-graecum (fenugreek) seed extract, zingiber officinale (ginger) rhyzome extract, thymus vulgaris (thyme) leaf extract. Limonene, linalool, benzyl benzoate, citral, benzyl salicylate, farnesol, geraniol*, benzyl alcohol, eugenol, isoeugenol

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL006
5060489780416
close

Oblíbené produkty