menu

Inlight Bio trauma balzám na pohmožděniny
search
  • Inlight Bio trauma balzám na pohmožděniny

Inlight Bio trauma balzám na pohmožděniny

Arnica & Hyssop Trauma Balm

Vynikající balzám na modřiny a pohmožděniny a nateklou kůži. Tento přípravek se hodí mít vždy po ruce, zvlášť na dovolené.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

895 Kč
S DPH
Varianta: 45 ml
  • 40 Kč
  • 259 Kč
  • 895 Kč

Balzám v sobě skrývá nenápadnou leč staletími prověřenou hojivou a léčivou sílu arniky, třezalky a yzopu. Společně dokáží překvapivě účinně hojit drobná poranění, modřiny a oděrky. V nich obsažené látky regenerují pokožku a působí jako přírodní analgetikum.

Produkt je určený pro všechny typy pleti.

Použití

  • Aplikujte na postižené místo a jemně rozetřete. Arnika a yzop jsou obzvlášť účinné, pokud se aplikují ve větším množství před spaním a pod zábalem, který napomáhá lepší absorpci.

Složení INCI

Olivový olej – olea europaea*, Slunečnicový olej – helianthus annuus*, Ricinový olej – ricinus communis*, Black cumin oil – nigella sativa*, Olej z pupalky dvouleté – oenothera biennis*, Olej z meruňky obecné - prunus armeniaca*,Kokosový olej – cocos nucifera*,Arnika květ - arnica Montana**, Yzop - hyssopus officinalis**, Třezalka tečkovaná -hypericum perforatum**, Tužebník jilmový -  spiraea ulmaria**, Levandule lékařská-lavandula angustifolia**,Rozmarýn lékařský – rosmarinus officinalis**, Včelí vosk – cera alba**, Majoránka - origanum majorana***, Zázvor lékařský – zingiber officinale***, Levandule lékařská – lavandula angustifolia***, Heřmánek římský - anthemis nobilis***, Cypřiš pravý - cupressus sempervirens***. Linalool*, citronellol*, limonen*, geraniol*, citral*

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** ručně vyráběné rostlinné výtažky

*** přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL021
5060489780409
close

Oblíbené produkty