menu

Inlight Bio sada Cleansing Ritual
search
  • Inlight Bio sada Cleansing Ritual

Inlight Bio sada Cleansing Ritual

Cleansing Ritual

Praktická sada pro komplexní čištění pleti za zvýhodněnou cenu. Obsahuje dva základní čisticí produkty Inlight, které se vzájemně optimálně doplňují a v této kombinaci přinášejí nejlepší výsledky. Nebude trvat dlouho a jejich užívání se pro vás stane zamilovaným rituálem.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

2 595 Kč
S DPH
Varianta: 2 ks
  • 2 595 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Výhodný set obsahuje:

Bio čisticí balzám 45 ml

100% bio balzám, který mění denní rutinu v luxusní rituál provoněný levandulí, cypřišem a citronem. Jeho do detailu promyšlené složení zajišťuje dokonalé houbkové čištění pleti od usazených nečistot i make-upu spojené zároveň s její intenzivní výživou. Balzám stahuje póry a reguluje tvorbu kožního mazu, čímž přispívá ke zdraví a harmonizaci, hebkosti a rozjasnění i mastné a aknózní pleti. Díky antioxidačním složkám chrání pleť před volnými radikály.

Bio květové tonikum 200 ml

Nesmírně jemné pleťové tonikum bez alkoholu určené i pro nejcitlivější pleť. Navzdory jemnosti má velmi silný čisticí účinek, výborně se hodí např. na odstraňování pleťových masek. Určené je ale především pro kombinovanou zkrášlující péči s Inlight Čisticím balzámem. Tonizuje a osvěžuje pleť a vyrovnává její pH a připravuje ji na optimální vstřebání hydratačního či nočního balzámu.

Složení INCI

Bio čisticí balzám

Sesamum indicum (sesame) seed oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, cocos nucifera (coconut) oil, cera alba (beeswax), butyrospermum parkii (shea) butter, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, lavandula angustifolia (lavender) oil, camellia sinensis (green tea) leaf extract, citrus medica limonum (lemon) peel extract, rosa canina (rose hip) fruit extract, eugenia caryophyllus (clove) flower oil, cupressus sempervirens (cypress) leaf oil, oenothera biennis (evening primrose) oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, zingiber officinale (ginger) root extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil.

Bio květové tonikum

Rosa damascena (čistý vodní destilát z růže) , Anthemis nobilis (čistý vodní destilát ze rmenu římského), Lavandula angustifolia (čistý vodní destilát z levandule), Centaurea cyanus (čistý vodní destilát z chrpy), Citrus grandis (výtažek ze semínek grepu)

* 100% organické složky
* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL026
5060489780447
close

Oblíbené produkty