menu

Inlight Bio sada Day&Night
search
  • Inlight Bio sada Day&Night

Inlight Bio sada Day & Night

Day & Night

Dvojice oblíbených přípravků Inlight v jednom praktickém balení. Kombinace byla zvolena tak, aby poskytovala pleti komplexní denní a noční péči. Denní olej a noční balzám se vzájemně doplňují a společně přinášejí optimální výsledek. Vaše pleť bude v těch nejlepších rukou po celých 24 hodin.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

3 195 Kč
S DPH
Varianta: 2 ks
  • 3 195 Kč

Výhodný set obsahuje:

Bio denní olej na obličej 30 ml

Lehký ochranný elixír pro každodenní použití. Má vynikající hydratační a vyživující vlastnosti, reguluje tvorbu kožního mazu, díky lehké konzistenci se výborně vstřebává. Bioaktivní složky poskytují ochranu před poškozením pleti vlivem znečištěného prostředí a přirozeně stimulují obnovu kožních buněk. Olej je ideální také jako základ pod make-up. Zamilujete si ho ale především pro půvabnou vůni s tóny vanilky a růže, které se prostě nelze nabažit.

Bio noční balzám 45 ml

Intenzivní revitalizační balzám pro hydrataci, regeneraci a omlazení unavené pleti. Je tvořen směsí vysoce kvalitních přírodních olejů plných pro pokožku důležitých výživných látek a vitamínů E, A, D a F. Korunou této luxusní kombinace jsou koncentrovaný karotkový olej bohatý na antioxidační betakaroten a protizánětlivé a cytofylaktické extrakty měsíčku a levandule. Pleť je po noční aplikaci viditelně osvěžená, pevnější a živější. Bonusem je jemná vůně levandule a hořkého pomeranče.

Složení INCI

Bio denní olej na obličej

Simmondsia chinensis (jojoboý olej), Rosa rubiginosa  (olej ze semínek růže), Rosa damascena (výtažek z květů růže), Oenothera biennis (olej z pupalky dvouleté), Vanilla planifolia (výtažek z vanilky), Malva sylvestris (výtažek ze slézu lesního), Rosa canina (výtažek ze šípků), Lavandula angustifolia (levandulový olej), Rosa damascena (růžový olej), Linalool*, geraniol*, citronelol*, limonen*

Bio noční balzám

Sesamum indicum (sesame) seed oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, macadamia integrifolia (macadamia) seed oil, cera alba (beeswax), oenothera biennis (evening primrose) oil, daucus carota sativa (carrot) root extract, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, butyrospermum parkii (shea) butter, lavandula angustifolia (lavender) oil, calendula officinalis (calendula) flower extract, rosa damascena (rose) flower extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, citrus aurantium amara (bitter orange) flower oil. Linalool*, limonene*, geraniol*, farnesol*

* přírodní součást esenciálních olejů.

Inlight
INL027
5060489780454
close

Oblíbené produkty