menu

Inlight Bio sérum na rty
search
  • Inlight Bio sérum na rty
  • Inlight Bio sérum na rty

Inlight Bio sérum na rty

Lip Serum

Sametově jemné regenerační sérum na rty s vysokoým obsahem fytonutrientů pro hloubkovou výživu a hydrataci. Navrací rtům plnost a brání jejich předčasnému stárnutí.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

995 Kč
S DPH
Varianta: 10 ml
  • 995 Kč

Sérum se liší konzistencí a zejména určením a působením od balzámu na rty. Jeho pravidelné použití podporuje obnovu kožních buněk a tím udržuje rty zdravé a půvabně plné. Svým účinkem se podobá pleťovému oleji, jeho receptura je však speciálně vyvinuta pro potřeby rtů. Obsahuje rakytníkový, baobabový a šípkový olej, extrakt měsíčku a esenciální olej z badyáníku pravého (Illicium verum). Je proto bohaté na vitamín E, betakaroten a omega 3 a 6 mastné kyseliny. Je lehce ovoněno citrusy, vůně je stejně jako celé složení čistě přírodní bez syntetických přídavků. 

Rty jsou obzvlášť zranitelné působením vlivů jako počasí a znečištěné prostředí. Jsou jim neustále vystaveny, a přitom neobsahují ochranný keratin ani žlázy produkující kožní maz. Zachování jejich zdraví a pěkného vzhledu proto vyžaduje obzvláštní péči a pozornost.

Produkt je vhodný pro všechny druhy pleti, zejména se hodí na rty se sklonem k vysoušení.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Několikrát denně aplikujte na rty pomocí praktického roll-onu.
  • Sérum je možné použít pod rtěnku pro zlepšení výživy rtů.

Složení INCI

Ricinus communis (castor) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, sesamum indicum (sesame) seed oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, rosa rubiginosa (rose) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, citrus reticulata (tangerine) peel oil, calendula officinalis (calendula) flower extract, hippophae rhamnoi­des (sea buckthorn) seed oil, plantago major (plantain) leaf extract, adansonia digitata (baobab) seed oil, romarinus officinalis (rosemary) leaf extract, daucus carota sativa (carrot) root extract, lavandula angusti­folia (lavender) flower extract, illicium verum (star anise) fruit oil, oenothera biennis (evening primrose) oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, rosa damascena (rose) flower extract. Linalool*, limonene*

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL023
96187548
close

Oblíbené produkty