menu

Inlight Bio cestovní sada v taštičce
search
  • Inlight Bio cestovní sada v taštičce
  • Inlight Bio cestovní sada v taštičce

Inlight Bio cestovní sada v taštičce

Sada tří nepostradatelných pomocníků v krásném designovém balení, která umocní požitek z vašich cest. Sestava byla zvolena tak, aby pleti nechybělo nic podstatného, doplněna je o minibalení pleťových masek. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 995 Kč
S DPH
Varianta: 3 ks
  • 1 995 Kč

Elegantní cestovní balení základních produktů pleťové péče INLIGHT obsahuje:

Bio čisticí balzám 15 ml: 100% bio balzám, který mění denní rutinu v luxusní rituál provoněný levandulí, cypřišem a citronem. Jeho do detailu promyšlené složení zajišťuje dokonalé houbkové čištění pleti od usazených nečistot i make-upu spojené zároveň s její intenzivní výživou. Balzám stahuje póry a reguluje tvorbu kožního mazu, čímž přispívá ke zdraví a harmonizaci, hebkosti a rozjasnění i mastné a aknózní pleti. Díky antioxidačním složkám chrání pleť před volnými radikály.

Bio květové tonikum 50 ml: Nesmírně jemné pleťové tonikum bez alkoholu určené i pro nejcitlivější pleť. Navzdory jemnosti má velmi silný čisticí účinek, výborně se hodí např. na odstraňování pleťových masek. Určené je ale především pro kombinovanou zkrášlující péči s Inlight Čisticím balzámem. Tonizuje a osvěžuje pleť a vyrovnává její pH a připravuje ji na optimální vstřebání hydratačního či nočního balzámu.

Bio denní olej na obličej 10 ml: Lehký ochranný elixír pro každodenní použití. Má vynikající hydratační a vyživující vlastnosti, reguluje tvorbu kožního mazu, díky lehké konzistenci se výborně vstřebává. Bioaktivní složky poskytují ochranu před poškozením pleti vlivem znečištěného prostředí a přirozeně stimulují obnovu kožních buněk. Olej je ideální také jako základ pod make-up. Zamilujete si ho ale především pro půvabnou vůni s tóny vanilky a růže, které se prostě nelze nabažit.

Bio super-food maska 2 ml: Omlazující, regenerační a detoxikační maska pro první pomoc i prvotřídní dlouhodobou péči. Revitalizuje unavenou a matnou pleť zatíženou každodenním stresem. 

Bio čokoládová maska 2 ml: Intenzivní vyživující a zklidňující maska s bio kakaem a neodolatelnou vůní čokolády a pomeranče pro rozmazlování, jaké si zasloužíte. Obsahuje arganový olej pro výživu a zjemnění pleti a vyčištění pórů.

Použití

  • Krok 1 - Čisticím balzámem odstraňte nečistoty, uvolněte póry a dopřejte pleti výživu.
  • Krok 2 - Květovým tonikem tonizujte, rozjasněte a osvěžte pleť.
  • Krok 3 - Pleťovým olejem pleť hydratujte a poskytněte jí ochranu a jemnou vůni růže a vanilky.

Složení INCI

Bio květové tonikum

Rosa damascena (čistý vodní destilát z růže), Anthemis nobilis (čistý vodní destilát ze rmenu římského), Lavandula angustifolia (čistý vodní destilát z levandule), Centaurea cyanus (čistý vodní destilát z chrpy), Citrus grandis (výtažek ze semínek grepu)

Bio čisticí balzám

Sesamum indicum (sesame) seed oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, cocos nucifera (coconut) oil, cera alba (beeswax), butyrospermum parkii (shea) butter, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, lavandula angustifolia (lavender) oil, camellia sinensis (green tea) leaf extract, citrus medica limonum (lemon) peel extract, rosa canina (rose hip) fruit extract, eugenia caryophyllus (clove) flower oil, cupressus sempervirens (cypress) leaf oil, oenothera biennis (evening primrose) oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, zingiber officinale (ginger) root extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil. Linalool*, eugenol*, limonen*, geraniol*, isoeugenol.

Bio denní olej na obličej

Simmondsia chinensis (jojoboý olej), Rosa rubiginosa  (olej ze semínek růže), Rosa damascena (výtažek z květů růže), Oenothera biennis (olej z pupalky dvouleté), Vanilla planifolia (výtažek z vanilky), Malva sylvestris (výtažek ze slézu lesního), Rosa canina (výtažek ze šípků), Lavandula angustifolia (levandulový olej), Rosa damascena (růžový olej), Linalool*, geraniol*, citronelol*, limonen*.

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL036
5060489780812
close

Oblíbené produkty