menu

Inlight Bio dětský olej na obličej a tělo
search
  • Inlight Bio dětský olej na obličej a tělo

Inlight Bio dětský olej na obličej a tělo

Baby Oil

Masážní olej pečlivě vyvinutý pro delikátní pokožku dětí. Je tvořen směsí olejů s výbornými vyživujícími a zklidňujícími vlastnostmi, aby přinesl současně péči i příjemné uvolnění. Snadno se vstřebává a nezanechává pokožku mastnou. Olej je určen pro miminka od 6 týdnů věku. Něžná a procítěná masáž s jeho pomocí je úžasným okamžikem pro posílení pouta mezi dítětem a matkou.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 095 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 30 Kč
  • 199 Kč
  • 1 095 Kč

Jeho aktivní komplex s jojobovým, meruňkovým a mrkvovým olejem kvalitně vyživuje pleť a pomáhá zvýšit její přirozenou obranyschopnost. Složení oleje ale také významně napomáhá zklidnění a uvolnění dítěte, a tím přináší klid a lepší spánek celé rodině.

Přínosy dětské masáže: 

- přináší pocit lásky a bezpečí
- zklidňuje a snižuje potřebu pláče 
- napomáhá uvolnění a lepšímu spánku 
- zvyšuje pohybovou koordinaci 
- ulevuje od nepříjemných vjemů při růstu zoubků či zácpě 

Použití

  • Naberte olej do dlaní a jejich třením ho zahřejte.
  • Nechte miminko ke dlaním nejprve přivonět, aby si zvyklo na aroma oleje. 
  • Začněte masírovat chodidla a postupujte dále směrem vzhůru.

Složení INCI

Sesamum indicum (sezamový olej)*, Helianthus annuus (slunečnicový olej)*, Simmondsia chinensis (jojobový olej)*, Olea europaea (olivový olej)*, Prunus armeniaca (olej z meruňky obecné)*, Oenothera biennis (olej z pupalky dvouleté)*, Rosa rubiginosa (šípkový olej)*, Nigella sativa (černucha setá = černý kmín)*, Calendula officinalis (výtažek z měsíčku lékařského)*, Plantago major (výtažek z jitrocele většího)*, Rosmarinus officinalis (výtažek z rozmarýnu)*, Lavandula angustifolia (výtažek z květů levandule)*, Daucus carota sativa (výtažek z mrkve)*, Lavandula angustifolia (levandulový olej)*, Rosa damascena (výtažek z květů růže damašské)*, Linalool**

* složka z certifikované bio zemědělské produkce
** součást přírodní esenciálních olejů

Inlight
INL040
5060489780867
close

Oblíbené produkty