menu

Inlight Bio dětský olej do koupele
search
  • Inlight Bio dětský olej do koupele

Inlight Bio dětský olej do koupele

Baby Bath Oil

Lehký a krásně voňavý koupelový olej se postará aby jemná dětská pokožka i po koupeli zůstala hebká a dobře hydratovaná. Vůně levandule a heřmánku pomhá dětem se zklidnit před spaním, olej tak přispívá kvalitě jejich spánku.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

895 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 30 Kč
  • 199 Kč
  • 895 Kč

K hlavním složkám patří avokádový, šípkový a pupalkový olej. Protože koupání v tvrdší vodě často citlivou pokožku dětí vysušuje, je vhodné zajistit dostatečnou hydrataci pomocí této vyvážené směsi. 

Olej je doporučen pro děti od 6 týdnů věku.

Použití

  • Přidejte několik kapek oleje do teplé koupele a dobře ho ve vodě rozmíchejte. 
  • Neaplikujte neředěný olej přímo na pokožku, vždy braňte kontaktu oleje s očima.

Složení INCI

Sesamum indicum (sezamový olej)*, Helianthus annuus (slunečnicový olej)*, Prunus armeniaca (olej z meruňky obecné)*, Simmondsia chinensis (jojobový olej)*, Persea gratissima (avokádový olej)* Oenothera biennis (olej z pupalky dvouleté)*, Ricinus communis (castor) seed oil (ricinový olej)*, Rosa rubiginosa (šípkový olej)*, Lavandula angustifolia (výtažek z květů levandule)*, Lavandula angustifolia (levandulový olej)*, Calendula officinalis (výtažek z měsíčku lékařského)*, Citrus reticulata (olej z mandarinky obecné)*, Rosmarinus officinalis (výtažek z rozmarýnu)*, Anthemis nobilis (čistý vodní destilát ze rmenu římského)*, Rosa damascena (výtažek z květů růže damašské)*

* složka z certifikované bio zemědělské produkce
** součást přírodní esenciálních olejů

Inlight
INL041
5060489780874
close

Oblíbené produkty