menu

Inlight Bio sada Baby Care
search
  • Inlight Bio sada Baby Care

Inlight Bio sada Baby Care

Baby Care

Zvýhodněná sada dvou báječných prostředků pro péči o nejmenší. Oleje se nejen postarají o hydrataci a vyživení pokožky miminka, ale také příznivě působí na jeho zklidnění a lepší spánek.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 795 Kč
S DPH
Varianta: 2 ks
  • 1 795 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Výhodný set obsahuje

Bio dětský olej do koupele 100ml

Lehký a krásně voňavý koupelový olej se postará aby jemná dětská pokožka i po koupeli zůstala hebká a dobře hydratovaná. Vůně levandule a heřmánku pomhá dětem se zklidnit před spaním, olej tak přispívá kvalitě jejich spánku.

Bio dětský tělový olej 100ml

Masážní olej pečlivě vyvinutý pro delikátní pokožku dětí. Je tvořen směsí olejů s výbornými vyživujícími a zklidňujícími vlastnostmi, aby přinesl současně péči i příjemné uvolnění. Snadno se vstřebává a nezanechává pokožku mastnou.

Složení INCI

Bio olej do koupele

Sesamum indicum (sezamový olej)*, Helianthus annuus (slunečnicový olej)*, Prunus armeniaca (olej z meruňky obecné)*, Simmondsia chinensis (jojobový olej)*, Persea gratissima (avokádový olej)* Oenothera biennis (olej z pupalky dvouleté)*, Ricinus communis (castor) seed oil (ricinový olej)*, Rosa rubiginosa (šípkový olej)*, Lavandula angustifolia (výtažek z květů levandule)*, Lavandula angustifolia (levandulový olej)*, Calendula officinalis (výtažek z měsíčku lékařského)*, Citrus reticulata (olej z mandarinky obecné)*, Rosmarinus officinalis (výtažek z rozmarýnu)*, Anthemis nobilis (čistý vodní destilát ze rmenu římského)*, Rosa damascena (výtažek z květů růže damašské)*

Bio dětský tělový olej

Sesamum indicum (sezamový olej)*, Helianthus annuus (slunečnicový olej)*, Simmondsia chinensis (jojobový olej)*, Olea europaea (olivový olej)*, Prunus armeniaca (olej z meruňky obecné)*, Oenothera biennis (olej z pupalky dvouleté)*, Rosa rubiginosa (šípkový olej)*, Nigella sativa (černucha setá = černý kmín)*, Calendula officinalis (výtažek z měsíčku lékařského)*, Plantago major (výtažek z jitrocele většího)*, Rosmarinus officinalis (výtažek z rozmarýnu)*, Lavandula angustifolia (výtažek z květů levandule)*, Daucus carota sativa (výtažek z mrkve)*, Lavandula angustifolia (levandulový olej)*, Rosa damascena (výtažek z květů růže damašské)*, Linalool**

* přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL042
5060489780935
close

Oblíbené produkty