menu

Inlight Bio oční sérum Supreme
search
  • Inlight Bio oční sérum Supreme
  • Inlight Bio oční sérum Supreme

Inlight Bio oční sérum Supreme

Supreme Eye Serum

Lehké ale koncentrované ručně připravované sérum pro mimořádně účinnou regeneraci citlivé oblasti kolem očí. Hydratuje pleť, rozjasňuje ji, zlepšuje její strukturu a zvyšuje pevnost a kyprost. V už tak jedinečné směsi bio olejů jsou navíc ponořeny tři drahokamy pro zvýšení efektu.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

3 595 Kč
S DPH
Varianta: 4,9 ml
  • 3 595 Kč

Oční sérum cílí na nejpalčivější problém, tvorbu vrásek a ztrátu pružnosti pleti v obzvlášť citlivé oblasti kolem očí. Aby byl jeho účinek opravdu co nevýraznější, nijak se nešetří na vzácnýh olejích, které tento aktivní komplex tvoří. V séru jsou obsaženy mimo jiné olej třešnový, opunciový, arganový a růžový, všechny v bio kvalitě a s vysokým podílem antioxidantů, dále také třeba extrakty ze spiruliny a mladého ječmene bohaté na chlorofyl. Tato mocná směs podporuje produkci elastinu a tím významně zvyšuje vitalitu a elasticitu pleti.

Jedinečnost séra podtrhuje přítomnost tří drahých kamenů, rubínu, safíru a zirkonu, ponořených přímo v něm. Ještě více tak vynikne skutečně luxusní charakter tohoto přípravku, který přináší nejen pečující efekt ale také zážitek pro smysly i duši. I po spotřebování séra zůstanou uvedené drahokamy krásnou ozdobou.

Klíčové účinky:

- zlepšuje strukturu pleti, tonizuje ji a stimuluje regeneraci
- dodává pleti jas, hebkost a měkkost
- projasňuje kontury kolem očí
- omlazuje pleť a redukuje výskyt drobných vrásek

Pro zachování účinku je nutné nevystavovat přípravek slunečnímu záření, čemuž napomáhá elegantní krabička, v níž je sérum uloženo. Ta ho současně i chrání tak, že ho můžete nosit v kabelce a podobně.

Je možné, že si povšimnete miniaturních částeček sedimentů na dně lahvičky, případně mírně odlišného zabarvení mezi jenotlivými kusy produktu. Nejedná se o vadu nebo známku zkažení, jde o běžný důsledek ručního procesu výroby.

Produkt je vhodný pro všechny typy pleti včetně té nejcitlivější.

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitním procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Aplikujte kapku Supreme séra na čistou pleť a jemně ho vmasírujte pohyby směrem ven od koutku oka tak, aby se zcela vstřebalo.
  • Pro optimální výsledek užívejte denně ráno a večer.
  • Díky vysoké koncentraci séra postačí opravdu jen kapka, není třeba jím plýtvat.

Složení INCI

Simmondsia chinensis (jojobový olej)*, Ricinus communis (výtažek ze semen skočce obecného)*, Prunus avium (třešňový olej)*, Argania spinosa (arganový olej)*, Olea europaea (olivový olej)*, Rosa rubiginosa (olej ze semínek růže vinné)*, Corylus avellana (olej z lískových oříšků)*, Opuntia ficus-indica (prickly pear) seed oil (olej ze semínek opuncie)*, Helianthus annuus (slunečnicový olej)*, Hordeum vulgare (výtažek z listů ječmenu)*, Oenothera biennis (olej z pupalky dvouleté)*, Spirulina maxima (výtažek ze spiruliny)*, Rosmarinus officinalis (výtažek z listů rozmarýnu)*, Lavandula angustifolia (levandulový olej)* Daucus carota sativa (výtažek z mrkve)*, Rosa damascena (růžový olej)*, Calendula officinalis (výtažek z měsíčku lékařského)*, Centella asiatica (výtažek z pupečníku asijského)*, Equisetum arvense (výtažek z přesličky rolní)*, Plantago major (výtažek z jitrocele většího)*, Urtica dioica (výtažek z kopřivy dvoudomé)* Citrus medica limonum (výtažek z citronové kůry)*, Rosa damascena (výtažek z květů růže damašské)*, Lavandula angustifolia (levandulový olej)*

* složka z certifikované bio zemědělské produkce
** součást přírodní esenciálních olejů

Inlight
INL024
5060489780843
close

Oblíbené produkty