menu

Inlight Bio regenerační a masážní tělový olej pro muže
search
  • Inlight Bio regenerační a masážní tělový olej pro muže
  • Inlight Bio regenerační a masážní tělový olej pro muže

Inlight Bio regenerační a masážní tělový olej pro muže

Men Body Toning Oil

Vyživující směs rostlinných olejů pro tonizaci a revitalizaci mužské pokožky. Může se stát výborným doplňkem při cvičení a sportu, efektivně uvolňuje svalové napětí a napomáhá tím regeneraci. Příjemně voní vetiverem a jalovcem. Mužská pokožka je v průměru o 20% silnější než ženská, produkuje více mazu a má širší póry. Obsahuje také více kolagenu, proto je obecně pevnější, současně je ale také citlivější na vlivy prostředí a má větší potřebu výživy a hydratace. Tělový olej pro muže byl vytvořen s ohledem na tyto specifické potřeby. Rychle se vstřebává, revitalizuje unavenou a suchou pokožku a přináší důležitou výživu. Makadamiový olej mu dodává antioxidační vlastnosti, extrakt zeleného čaje pomáhá uvolnit ztuhlé svaly a klouby.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 395 Kč
S DPH
Varianta: 200 ml
  • 199 Kč
  • 1 395 Kč

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitmím procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Vmasírujte do vlhké pokožky těla. 
  • Pro nejlepší efekt užívejte po sprchování / koupeli pro udržení hydratace pokožky a její tonizaci.

Složení INCI

Sesamum indicum (sesame) seed oil*, olea europaea (olive) fruit oil*, helianthus annuus (sunfl­ower) seed oil*, corylus avellana (hazelnut) seed oil*, macadamia integrifolia (macadamia) seed oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, oenothera biennis (evening primrose) oil*, spiraea ulmaria (meadowsweet) leaf extract*, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract*, centella asiatica (hydrocotyl) extract*, citrus limon (lemon) peel extract*, zingiber officinale (ginger) rhizome extract*, cupressus sempervirens (cypress) leaf oil*, vetiveria zizanoides (vetiver) root oil*, arctium lappa (burdock) root extract*, arnica montana (arnica) fl­ower extract*, juniperus communis (juniper) fruit oil*, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil*, pelargonium graveolens (geranium) ­flower oil*, camellia sinensis (green tea) leaf extract*, lavandula angustifolia (lavender) oil*, Limonene**, linalool**, citronellol**, citral** geraniol**

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL050
5060489781093
close

Oblíbené produkty