menu

Inlight Bio vyživující olej na vlasy, vousy a strniště
search
  • Inlight Bio vyživující olej na vlasy, vousy a strniště
  • Inlight Bio vyživující olej na vlasy, vousy a strniště

Inlight Bio vyživující olej na vlasy, vousy a strniště

Inlight Men Haid & Beard Oil

Komplex rostlinných olejů s dvojím účinkem - pro stimulaci vlasových folikul a zkrocení vousu. Zklidňuje a vyživuje pokožku hlavy a pleť pod vousy. V jeho nezaměnitelné dřevité vůni se ozývají nóty cedru a pačule. Obsahuje vysoký podíl jojobového oleje svým složením blízce podobného mazu přirozeně produkovanému vlasovými folikulami. Působí proto jako silný stimulant na kořínky vlasů i vousů a podporuje jejich růst a zdraví. Vedle toho je vynikajícím vyživujícím prostředkem pro pokožku, působí protizánětlivě a výborně hydratuje a změkčuje vlákna vousů.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 295 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 199 Kč
  • 1 295 Kč

Bio Lipophilic Matrix®

Srdcem všech produktů Inlight je patentovaná složka Bio Lipophilic Matrix® vyvinutá Dr. Spieziou. Jedná se o unikátní směs za studena lisovaných rostlinných olejů vyznačujících se vysokou biochemickou afinitou s pokožkou. Díky tomu napomáhá fyziologickým a imunitmím procesům v pokožce probíhajícím a usnadňuje její detoxikaci. Receptura založená na rostlinných olejích (bez obsahu vody) zaručuje vysokou koncentraci aktivních složek, a tedy pro požadovaný účinek postačí i menší množství produktu. Pleťová péče Inlight je proto efektivní a ekonomická. 

Použití

  • Vmasírujte do vousů po celé délce pro zlepšení jejich struktury a poddajnosti.
  • Vmasírujte do pokožky hlavy a nechte 10 minut působit, poté umyjte vlasy šamponem.

Složení INCI

Sesamum indicum (sesame) seed oil*, olea europaea (olive) fruit oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, helianthus annuus (sunfl­ower) seed oil*, persea gratissima (avocado) oil*, argania spinosa (argan) kernel oil*, oenothera biennis (evening primrose) oil*, nigella sativa (black cumin) seed oil*, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract*, urtica dioica (nettle) leaf extract*, arctium lappa (burdock) root extract*, equisetum arvense (horsetail) leaf extract*, lavandula angustifolia (lavender) oil*, cedrus atlantica (cedarwood) wood oil*, cupressus sempervirens (cypress) oil*, pogostemon cablin (patchouli) leaf oil*, salvia sclarea (clary sage) oil*, lavandula angustifolia (lavender) ­flower extract*, salvia officinalis (sage) leaf extract*, stellaria media (chickweed) extract, trigonella foenum-graecum (fenugreek) seed extract*, thymus vulgaris (thyme) leaf extract*, zingiber officinale (ginger) rhizome extract*, Geraniol**, limonene**, linalool**

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL051
5060489781086
close

Oblíbené produkty