menu

Inlight Gua Sha
search
  • Inlight Gua Sha
  • Inlight Gua Sha

Inlight Gua Sha

Ametystový gua sha masážní kámen ideální pro použití společně s pečujícími přípravky Inlight. Zajistí, aby účinné složky pronikly hlouběji do pokožky a tím se zvýšil jejich efekt. Z běžné péče učiní skutečný hýčkající a relaxační rituál. Výsledkem jeho použití je zvýšení pružnosti pokožky a vyhlazení jemných linek a počínajících vrásek.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 195 Kč
S DPH
Varianta: 1 ks
  • 1 195 Kč

Kámen guasha byl po staletí užíván v čínských palácích jako prostředek pro zachování krásy pleti. Dlouhou praxí dostal svůj specifický tvar ideální pro perfektní kopírování křivek obličeje a tím zajištění nejlepšího účinku. Jemná masáž s využitím guasha stimuluje cirkulaci krve a akupresiví body a mechanicky vyhlazuje pleť. Vyhrazená chvíle klidu pro pomalou a důkladnou masáž přinese benefity pleti ale také potřebný odpočinek a uvolnění duši. Zvláště ve spojení s luxusními pleťovými přípravky Inlight bude tento denní rituál překvapivě pozitivním prožitkem.

Použití

  • Při masáži obličeje, zejména při aplikaci plěťových olejů, veďte tahy od spodu směrem vzhůru a od středu do stran.
  • Zejména na obličeji nevyvíjejte přílišný tlak, masáž nemá být bolestivá. Pro lepší představu o práci s těmito pomůckami lze na youtube najít různá instruktážní videa.
Inlight
INL090
close

Oblíbené produkty