menu

Inlight Bio sada Detox & Relax Face
search
  • Inlight Bio sada Detox & Relax Face

Inlight Inlight Bio sada Detox & Relax Face

Chcete dopřát vaší pleti opravdové wellness? Tato dvojka se o to hravě postará. Zelená maska je poklad doslova nabitý blahodárnými ingrediencemi, který dodá pleti okamžitý wow efekt v podobě viditelného vypnutí a projasnění. Čokoládový anti-age zázrak s vůní pravého kakaa a pomerančů vás příjemně prohřeje, povzbudí náladu a okamžitě probudí unavenou, zašedlou a povadlou pokožkou.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

2 195 Kč
S DPH
Varianta: 2 ks
  • 2 195 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Inlight Bio super-food mask (25ml) zelený poklad doslova nabitý blahodárnými ingrediencemi dodá pleti okamžitý wow efekt – výjimečné složení pokožku hloubkově detoxikuje, viditelně ji vypne a krásně rozzáří. Zklidňuje i silně poškozenou a podrážděnou pleť.

Inlight Bio čokoládová maska (25ml) je vaše pleť unavená a potřebuje zregenerovat? Anti-age zázrak v podobě příjemně voňavé masky vše hravě zvládne. Díky výjimečnému složení má antioxidační účinky, pleť krásně vyživí a projasní. Ideální zejména pro povadlou a zašedlou pokožku.

Inlight
INL031
5060489781758
close

Oblíbené produkty