menu

Inlight Bio sada Day & Night Deluxe
search
  • Inlight Bio sada Day & Night Deluxe
  • Inlight Bio sada Day & Night Deluxe
  • Inlight Bio sada Day & Night Deluxe

Inlight Bio sada Day & Night Deluxe

Day & Night Deluxe

Tohle duo vás spolehlivě přesvědčí o účinnosti přírodní kosmetiky! Dopřejte si vypnutou, mladistvě působící a odpočatou pleť bez zarudnutí a pupínků. Cenově zvýhodněná dvojka plná blahodárných bylin a olejů s antioxidačními, regeneračními, zklidňujícími a omlazujícími účinky je vhodná pro denní hýčkání pleti i hloubkovou noční regeneraci. Oba produkty obsahují ingredience známé pro své hojivé a protizánětlivé účinky a tradičně používané v boji s akné, jizvami, ekzémy či rosaceou. Na první výsledky v podobě rozzářené a šťavnaté pleti se můžete těšit již po několika dnech používání.

Cenové zvýhodnění sady velké sady je 350 Kč ve srovnání s nákupem jednotlivých produktů.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

3 495 Kč
S DPH
Varianta: 2 ks
  • 3 495 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Výhodný set obsahuje:

Inlight Bio hloubkově hydratační balzám 28ml

Dopřejte si hedvábně jemnou, pružnou a mladistvou pleť. Hloubkově hydratační balzám obsahuje raw bambucké máslo a makadamový olej tradičně ceněné pro schopnost intenzivní regenerace pleti. Blahodárné přírodní ingredience bohaté na esenciální mastné kyseliny a antioxidanty přispívají ke zvýšení elasticity pokožky a pomáhají obnovit její přirozenou rovnováhu tak, aby si sama dokázala udržet co nejvyšší míru hydratace. Již po první aplikaci balzámu s vůní levandule a pačuli je pleť krásně vyživená, zářivá a „šťavnatá“. Při pravidelném používání se navíc můžete těšit na nepřehlédnutelné anti-age účinky.

Inlight Bio noční balzám 45ml

Intenzivní revitalizační balzám pro hydrataci, regeneraci a omlazení unavené pleti. Je tvořen směsí vysoce kvalitních přírodních olejů plných pro pokožku důležitých výživných látek a vitamínů E, A, D a F. Korunou této luxusní kombinace jsou koncentrovaný karotkový olej bohatý na antioxidační betakaroten a protizánětlivé a cytofylaktické extrakty měsíčku a levandule. Pleť je po noční aplikaci viditelně osvěžená, pevnější a živější. Bonusem je jemná vůně levandule a hořkého pomeranče.

Složení INCI

Bio hloubkově hydratační balzám

Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, macadamia integrifolia (macadamia) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, cera alba (beeswax), oenothera biennis (evening primrose) oil, cocos nucifera (coconut) oil, daucus carota sativa (carrot) root extract, butyrospermum parkii (shea) butter, lavandula angustifolia (lavender) oil, rosa damascena (rose) flower extract, calendula officinalis (calendula) flower extract, rosa canina (rose hip) fruit extract, pelargonium graveolens (geranium) flower oil, centella asiatica (hydrocotyl) leaf extract, equisetum arvense (horsetail) leaf extract, plantago major (plantain) leaf extract, vaccinium myrtillus (bilberry) fruit extract, urtica dioica (nettle) leaf extract, citrus medica limonum (lemon) peel extract, pogostemon cablin (patchouli) leaf oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract. Linalool*, citronellol*, limonene*, geraniol*, citral* 

Bio noční balzám

Sesamum indicum (sesame) seed oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, macadamia integrifolia (macadamia) seed oil, cera alba (beeswax), oenothera biennis (evening primrose) oil, daucus carota sativa (carrot) root extract, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, butyrospermum parkii (shea) butter, lavandula angustifolia (lavender) oil, calendula officinalis (calendula) flower extract, rosa damascena (rose) flower extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, citrus aurantium amara (bitter orange) flower oil. Linalool*, limonene*, geraniol*, farnesol*

* přírodní součást esenciálních olejů.

Inlight
INL054
5060489781765
close

Oblíbené produkty