menu

Bia Unscented Soap
search
  • Codex Labs Bia Unscented Soap
  • Bia Unscented Soap
  • Bia Unscented Soap
  • Bia Unscented Soap

Codex Labs Bia Unscented Soap

Dopřejte své citlivé pokožce komfort hydratačního bambuckého másla bez parfemace. Chrání a zjemňuje bez podráždění. V Codex Labs jsou hrdí na to, že jako první na světě získali certifikaci Microbiome-friendly pro mýdla zpracovaná za studena. Ta zaručuje, že povrch vaší pokožky zůstane hydratovaný, vyvážený a nikdy nepřijde o životně důležité mikroorganismy.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

340 Kč
S DPH
Varianta: 120 g
  • 340 Kč

Toto mýdlo zpracované za studena obsahuje extra hydratační bambucké máslo, které vytváří krémovou pěnu bez vůně. Zajistí vaší pokožce čistotu bez vysušení, a zachová váš zdravý mikrobiom. Kakaové máslo dodá vaší pokožce pružnou hydrataci a olivový olej bohatou vitamínovou vláhu. Měsíček lékařský zklidňuje, uklidňuje a chrání, zatímco mrkev bohatá na beta-karoten (který se v pokožce přeměňuje na vitamin A) podporuje imunitní systém. Udržitelná microbiome-friendly mýdla Codex Labs jsou vyráběna pečlivě s ohledem na vlastnosti rostlinných olejů a másel, aby výsledný produkt splňoval ty nejvyšší nároky.

V rámci vlastního hodnocení během klinického testování v Codex Labs:

100% OSOB SOUHLASÍ, ŽE JE POKOŽKA SVĚŽÍ

98.5% OSOB SOUHLASÍ, ŽE SE PRODUKT SNADNO OPLACHUJE

97% OSOB SOUHLASÍ, ŽE JE POKOŽKA ÚČINNĚ VYČIŠTĚNÁ

Použití

  • Navlhčete mýdlo, namydlete pokožku, umyjte a opláchněte. Nechte mýdlo okapat a uložte na suché místo.
  • Pro každodenní použití.

Složení INCI

Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate, Aqua (Water), Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Sodium Castorate, Sodium Sunflowerate, Sodium Cocoa Butterate, Calendula Officinalis (Pot Marigold)

Codex Labs
COD026
5391523529693
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty