menu

Leahlani Skincare Pua lei Coco Infusion - květinový hedvábný olej
search
  • Leahlani Skincare Pua lei Coco Infusion - květinový hedvábný olej
  • Leahlani Skincare Pua lei Coco Infusion - květinový hedvábný olej

Leahlani Skincare Pua lei Coco Infusion - květinový hedvábný olej

Leah vytvořila nejkrásnější kombinaci pro hebkost pokožky, díky tropickým olejům, které tvoří tento nádherný víceúčelový tělový olej, který můžete použít od hlavy až k patě. Naše Coco infusion zachycuje v láhvi nekonečné léto. Dokonalá vůně kokosu a vanilky vás vezme se zavřenými oči do tropů a zanechá vaši pokožku jemnou jako hedvábí.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

775 Kč
S DPH
Varianta: 118 ml
  • 775 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Bohatý, luxusní a tropický olej si zamilujete!

Pua lei je čistá, tropická květinová vůně, která evokuje smysl pro ženskost a mystiku a obklopuje vás jemnou vůní havajské Lei.
Se skladkým podtónem tuberózy a exotických květů puakenini.

Užijte si každou kapku této nádherné výživné olejové směsy, kterou tvoří:

  • Nerafinovaný čistý kokosový olej, který v sobě skrývá mnoho vlastností. Krásně zjemňuje a vyživuje
  • Organický havajský kukui olej, který se hned vstřebává do pokožky a omlazuje ji
  • Organický macadamiový olej je výborně vstřebatelný do pokožky, což je dáno jeho složením, které se velmi podobá složení lidského kožního mazu. Obsahuje kyselinu olejovou a vzácnou kyselinu palmitoolejovou, která je klíčová pro udržení vitality pokožky. Je dobrým pomocníkem proti stárnutí pleti, podporuje hydrataci a regeneraci pokožky, udržuje pleť pružnou a sametově hebkou
  • Organický bioaktivní rakytníkový olej, který díky aktivním přírodním antioxidantům zpomaluje stárnutí! Regeneruje pokožku a pomáhá omezit tvorbu vrásek, udržuje pleť hedvábně jemnou a pružnou
  • Zakončení božským vitamínem E, který je nazýván právem vitamínem krásy a nádherné organická směsy vonných látek a lásky!

Použití

  • Tělový olej vždy nanášejte na vlhkou pokožku, ideálně po sprchování, koupání. Jedině tak pokožka vezme to, co kvalitní oleje nabízí.
  • Vmasírujte olej do pokožky a užívejte si této voňavé výživné péče.

Složení INCI

Unrefined coconut oil (Cocos Nucifera), organic cold-pressed kukui oil (Aleurites Moluccana), organic cold-pressed macadamia oil (Macadamia Ternifolia), organic cold-pressed sea buckthorn CO2 (Hippophae Rhamnoides), vitamin E (Tocopheryl Acetate), proprietary blend of organic fragrances

Leahlani Skincare
LEH001
close

Oblíbené produkty