menu

Leahlani Skincare Happy Hour - balanční zklidňující sérum
search
  • Leahlani Skincare Happy Hour - balanční zklidňující sérum
  • Leahlani Skincare Happy Hour - balanční zklidňující sérum
  • Leahlani Skincare Happy Hour - balanční zklidňující sérum

Leahlani Skincare Happy Hour - balanční zklidňující sérum

Zklidňující a hojivé, ingrediencemi nabité sérum s nesmírně příjemnou vůní. Základ tvoří organický olej z hroznových jader, speciálně z odrůdy Chardonnay, který je neskutečně lehký a zároveň výživný. Champagne sérum doporučujeme speciálně pro pleť suchou, citlivou se sklony k podráždění, zčervenání a akné. Pomáhá léčit jizvičky a tlumit zánětlivé procesy.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

990 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 990 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Harmonizační sérum, na kterém Leah pracovala dlouhou dobu, aby pleť dostala během hodiny od aplikace úlevu a zklidnění.
Jeden z našich nejoblíbenějších produktů v péči o krásu, který bojuje se zarudnutím a pupínky.
Koktejl a synergie nutričně bohatého oleje z hroznových jader odrůdy Chardonnay pracuje v harmonii s antioxidanty ze zeleného čaje infuzováno s legendární modrou látkou Blue Tansy, francouzskou levandulí, heřmánkem a olejem z růže geránie.

Blue Tansy je zdrojem nekonečného klidu, hojivá cenná látka v přírodní péči o krásu! Nejčastěji se BlueTansy používá high-endových luxusních kosmetických produktech. Z tohoto důvodu a i proto, že se nepěstuje všude, se od toho odvíjí jeho cena. Působí na buněčné úrovni, ulevuje popálení od slunce, léčí i těžkou formu akné, redukuje podráždění kůže. Díky své neporovnatelné schopnosti k uklidnění problémové pokožky, je to jako meditační a lázeňská dovolená pro vaši pokožku.

Happy Hour sérum nezanechává mastnou pleť a má nesmírně příjemnou vůni. Pleť hodí do neskutečné pohody.
Silné antioxidační sérum přináší pleti zpět rovnováhu a pracuje do hloubky na posílení kožních buněk.

Je vhodné pro všechny typy pleti, speciálně pro pleť suchou, citlivou se sklony k podráždění, zčervenání a akné.

Použití

  • Před použitím dobře protřepejte. Aplikujte jednu dávku séra na prsty, rozetřete ji a vmasírujte nebo jemným "poklepáním" vpravte do pleti po čistění a tonizaci.
  • Před aplikací make-upu nechte 2 minutky aby ji pokožka absorbovala.

Složení INCI

*Vitis Vinera (Grapeseed and Chardonnay Grapeseed) Oil, *Rosa Canina (Rosehip) Flower Oil, *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, *Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Tocopherol, *Citrus Nobilis Peel (Orange Mandarin) Peel Oil, Calendula officinalis (Calendula) Flower Extract, Camellia Sinensis (Green and White Tea) Leaf Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, **Tanacetum Annum (Tansy) Flower Oil, Aspalathus Linearis (Rooibos Tea) Extract, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Oil

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** wild-harvested (divoce rostoucí) složka

Leahlani Skincare
LEH008
close

Oblíbené produkty