menu

Leahlani Skincare Siren Serum - rozjasňující energetické sérum
search
  • Leahlani Skincare Siren Serum - rozjasňující energetické sérum
  • Leahlani Skincare Siren Serum - rozjasňující energetické sérum
  • Leahlani Skincare Siren Serum - rozjasňující energetické sérum

Leahlani Skincare Siren Serum - rozjasňující energetické sérum

Základ rozjasňujícího séra tvoří bio-aktivní olej z rakytníku a jojobového oleje. Luxusní péče pro mastnou, smíšenou pleť se sklonem k akné. Siren sérum zjemňuje a sjednocuje textu­ru pleti, zlepšuje stav drobných vrásek a linek. Vyživuje a zvláčňuje. Nabito karotenoidy a cennými oleji bohatými na vitamín C + A. Zanechává i zralou pleť svěží a pěstěnou.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 275 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 1 275 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Rozjasňující energetické vlastnosti séra infuzovaného s mikro-řasy plnými vitality! Kvalitní organické za studena listované oleje bohaté na vitamín C a A, které jsou posíleny nádhernou směsí mrkvových semen, růže geránium, jasmínu, ylang ylang a sladkého citrusu, které se krásně vstřebají do hloubky pokožky.

Bio-aktivní rakytníkový olej je plný karotoneidů, mastných kyselin a tokoferolů, které podporují regeneraci buněk a pomáhají chránit pokožku před poškozením UV zářením, zatím co mikro- řasy pomáhají zlepšit vitalitu tím, že posilují celulární energii a podporují růst nových buněk. Pokožce je tak dopřána svěžest a sjednocená textura s pocitem energie.

Sirena sérum pomáhá tónovat a rozjasňovat. Synergetická směs vybraných ingrediencí chrání pokožku před poškozením UV zářením, zatím co mikro- řasy pomáhají zlepšit vitalitu tím, že posilují celulární energii a podporují růst nových buněk.
Posiluje a vitalizuje pleť, což uvítá především pleť zralejší.

Pleťové Siren ​​sérum je nejvhodnější pro mastnou, smíšenou, zralou a na akné náchylnou pleť.

Použití

  • Před použitím dobře protřepejte. Aplikujte jednu dávku séra na prsty, rozetřete ji a vmasírujte nebo jemným "poklepáním" vpravte do pleti po čistění a tonizaci.

Složení INCI

Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Oil CO2, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Peel Oil Expressed, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cymbopogon Martinii (Palma Rosa) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Angustifolia (Lavender) Herb Oil, Canaga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Leaf Oil, *Citrus Paradisii (Pink Grapefruit) Peel Oil, Anthemis Nobilis (Chamomile Roman) Flower Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil, Salvia Sclarea (Clary Sage) Flower Oil, Eriocephalus Punctulatus (Chamomile Cape) Flower Oil, Aniba Roseodora (Rosewood) Oil, *Citrus Nobilis (Mandarin Red) Peel Oil, *Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Oil, Citrus Aurantium Amara (Neroli) Flower Oil, Boswelia Carterii (Frankincense) Resin Extract, Cistus Ladaniferus (Rock Rose) Leaf Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Matricaria Recutita (Chamomile German) Flower Oil, Rosa Demasce- na (Rose Otto) Flower Oil, Rosa Demascena (Rose Otto) Flower Extract, *Spirulina Platensis Extract

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** wild-harvested (divoce rostoucí) složka

Leahlani Skincare
LEH009
close

Oblíbené produkty