menu

Leahlani Skincare Bless Beauty Balm - bohaté hydratační máslo
search
  • Leahlani Skincare Bless Beauty Balm - bohaté hydratační máslo
  • Leahlani Skincare Bless Beauty Balm - bohaté hydratační máslo
  • Leahlani Skincare Bless Beauty Balm - bohaté hydratační máslo
  • Leahlani Skincare Bless Beauty Balm - bohaté hydratační máslo

Leahlani Skincare Bless Beauty Balm - bohaté hydratační máslo

Neodolatelná růžová sametová textura hluboce vyživuje. Koncentrovaný balzám pro krásu, který poskytuje pleti intenzivní hydrataci. Bohatá organický másla ve spojení s cennými oleji dodávají pleti jemnost. Blue Tansy pomáhá vyhlazovat a léčit na buněčné úrovni. Posiluje a chrání zvláště pleť suchou, citlivou a zralou. Bless balm může být použit jako čisticí balzám. Nechte jemný a hedvábný Beauty Balm rozpouštět na vaší pleti, vnímejte vůni a hlubokou výživu, kterou pleti dopřává základ bambuckého a kakaového másla spojená v synergii s nejvíce svěžími organickými a za studena lisovanými kosmetickými oleji, které dopřávají pleti do hloubky bezkonkurenční jemnost.  

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 425 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 1 425 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Obsahuje Blue Tansy, který je zdrojem nekonečného klidu, hojivá cenná látka v přírodní péči o krásu! Pomáhá vyhlazovat naše rozbité kapiláry.

Blue Tansy je zdrojem nekonečného klidu, hojivá cenná látka v přírodní péči o krásu! Nejčastěji se Blue Tansy používá v high-endových luxusních kosmetických produktech. Z tohoto důvodu a i proto, že se nepěstuje všude, se od toho odvíjí jeho cena. Působí na buněčné úrovni, ulevuje popálení od slunce, léčí i těžkou formu akné, redukuje podráždění kůže-Díky své neporovnatelné schopnosti k uklidnění problémové pokožky, je to jako meditační a lázeňská dovolená pro vaši pokožku.

Tento koncentrovaný beauty balzám neobsahuje vodu, vosky a emulgátory, takže můžete být jisti, že každé balení balzámu je plné až po okraj silně hydratačními a vyživujícími ingrediencemi ve vysoké kvalitě. Slovy Leah: "Růžová sladká a sametová struktura je smíchána s esencemi z citrusových květů a božským Blue tansy olejem pro dokonalé obklopení pleti láskou, vibracemi a aloha sílou."

Bambucké a kakaové máslo v základu obsahuje přirozenou ochranu proti UV záření, která pomáhá chránit pokožku před slunečními škodlivými paprsky během dne.
Složení, které pomáhá zmírňovat zánětlivé procesy v pleti. Bless Balm může být použit jako čisticí balzám každý večer.

Beauty bless balm je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro pleť suchou, citlivou a zralou.

Použití

  • Pro použití jako hydratační balzám si malé množství aplikujte mezi prsty a jemně vmasírujte do obličeje, krku a dekoltu.
  • Můžete použít lokálně na jakákoliv suchá místa na těle.
  • Pro použití jako čistící balzám, navlhčete pleť vodou a jemně vmasírujte balzám do pokožky. Vodou a jemným ručníkem odstraňte nečistoty, make-up či přebytečný maz.

Složení INCI

*Butyrospermum Parkii (Shea Butter), *Theobroma Cacao (Cacao) Seed Butter, *Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, *Camellia Sinensis (Camellia) Seed Oil, *Moringa (Moringa Oleifera) Seed Oil, *Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Citrus Aurantium (Neroli) Flower Oil, Tocopherol, *Passiflora Edulis (Passionfruit) Seed Oil, Clay (Rose), **Tanacetum Annuum (Blue Tansy) Flower Oil, Orchis Mascula (Orchid) Extract, Rosa Canina (Rosehip) Flower, Ascorbic Acid

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** wild-harvested (divoce rostoucí) složka

Leahlani Skincare
LEH010
close

Oblíbené produkty