menu

Leahlani Skincare Bohemian Ruby - hydratační tonizační mlha
search
  • Leahlani Skincare Bohemian Ruby - hydratační tonizační mlha
  • Leahlani Skincare Bohemian Ruby - hydratační tonizační mlha
  • Leahlani Skincare Bohemian Ruby - hydratační tonizační mlha
  • Leahlani Skincare Bohemian Ruby - hydratační tonizační mlha

Leahlani Skincare Bohemian Ruby - hydratační tonizační mlha

Po tomto úžasném medově voňavém toneru s krystalem růženínu na dně lahvičky budete sahat několikrát za den! Spousta extraktů a aktivních složek má balanční a vyrovnávající účinky na pleť. Citlivým jemným typům pleti bude dělat opravdu moc dobře, díky jeho hydratačním, zklidňujícím a vyživujícím vlastnostem. Tato tonizační mlha bude jemně vyživovat, poskytne dostatečnou hydrataci a vlhkost jemné pleti a pomůže snížit zarudnutí a zánětlivé procesy. Její kombinace čisté aloe vera vody, organických květinových hydrosolů a minerálů bohatých na havajský mořský tmel bude něžně pečovat o pleť kdykoliv během dne! Zanechá vaši pleť klidnou, hydratovanou, vyváženou a vyživenou.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 215 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 1 215 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Každá lahvička obsahuje krystal růženín, který byl vyčištěn v havajském moři a slunci. Růženín vydává silné vibrace bezpodmínečné lásky, uzdravení a tepla.

Základ tvoří aloe vera voda a božské kvalitní hydroláty heřmánku, růže, měsíčku, geranium, citronové trávy, vilínu virginského a levandule. Havajské fermentované mořské bahno (Sea Silt) v kombinaci s ibiškem je velmi bohaté na minerální látky a stopové prvky, které podporují látkovou výměnu a mikrocirkulaci pleti, zároveň podporují také prokrvení pleti.

Mlha Bohemian Ruby je vhodná pro citlivé, sušší a jemné typy pleti

Použití

  • Bohemian Ruby má unikátní vzorec, který vyžaduje aktivaci před každým použitím.
  • Jemně protřepejte lahvičku 4-5krát, krásně uslyšíte, jak váš krystal růženínu uvnitř "tančí."
  • Protřepáním aktivujete a promícháte všechny drahocenné ingredience dohromady.
  • Mlhu používejte jak často chcete, hydratujte a osvěžujte pleť.
  • Doporučujeme aplikovat na pleť před použitím masky pro dokonalé účinky na pokožku.

Složení INCI

Aloe Vera Water, *Matricaria recutita (chamomile) distillate, *Rosa damascena (rose) distillate, *Calendula oficinalis (calendula) distillate, *Lippia citriodora (lemon verbena) distillate, *Pelargonium graveolens (geranuium) distillate, Witch Hazel (Hamamelis) Distillate, Leuconos- toc Ferment Filtrate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Distillate, Matricaria Chamomilla (Chamomile) Oil, *Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Saccharomyces/Sea Silt Ferment (Hawaiian), Rosa Sinensis (hibiscus) Fruit, Rose Quartz Gemstone

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** wild-harvested (divoce rostoucí) složka

Leahlani Skincare
LEH014
close

Oblíbené produkty