menu

Leahlani Skincare Kokoleka - čistící čokoládová maska
search
  • Leahlani Skincare Kokoleka - čistící čokoládová maska
  • Leahlani Skincare Kokoleka - čistící čokoládová maska
  • Leahlani Skincare Kokoleka - čistící čokoládová maska
  • Leahlani Skincare Kokoleka - čistící čokoládová maska

Leahlani Skincare Kokoleka - čistící čokoládová maska

Tato luxusní detoxikační čokoládová maska je ideální pro pleť mastnou a smíšenou se sklony k akné. Zanechává pleť čistou a hedvábně jemnou. Aktivní enzymy hluboce hydratují a vyrovnávají přirozený stav minerálů v pleti. Maska, která slibuje vyčištění a zároveň vás nevysuší! Póry krásně stáhne a pleť vyhladí. Základem je kakaový prášek a kokosové mléko, dokonalé duo, které pocítíte hned po první aplikaci! Její pokročilá formula bohatá na minerály, povzbuzující kávu, aktivní kokosové uhlí, jemné kokosové mléko, organické kakao a ovoce plné antioxidantů pomáhají čistit a detoxikovat pokožku z hloubky pórů. Jakmile masku Kokoleka aktivujete s vodou tak vás příjemně omámí blažeností díky nádherné vůni sladkého kakaa! 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 825 Kč
S DPH
Varianta: 118 ml
  • 1 825 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Pleť zanechá obnovenou, čistou a zářivou! Lahodná a výživově hustá maska dopřeje pleti opravdový čistící požitek.

Kokoleka čistící čokoládová maska je nejvhodnější pro mastnou, smíšenou pleť se sklony k zánětlivým procesům, akné a krupičkám.

Jedná se o hustou a výživnou detoxikační masku, která dokáže vyčistit, stáhnout póry a přitom nevysušit! Po smytí masky je pleť vláčná, nepocítíte staženou citlivou pleť. Buňky dostanou sílu a energii. Využívá své kouzlo, aby vytáhla přebytečný maz a nečistoty, zatímco pleť vyživuje a nevysušuje. Pleť je vyrovnaná a opečovaná. Masku smyjte vždy jakmile začne na pleti schnout! Nebo prodlužte čištění tím, že pleť zvlhčíte vodou či tonerem.

Použití

  • 1-2 čajové lžičky Kokoleky vsypte do své mističky nebo do dlaně, pomalu po kapkách přidejte vodu až dosáhnete ideální konzistence. Struktura by měla vypadat hustá, krémová jako rozmíchané kakao.
  • Aplikujte rovnoměrně štětečkem či prsty na čistou zvlhčenou pleť a po zaschnutí masky na pleti smyjte teplou vodu.

Složení INCI

*Theobroma Cacao (Cacao) Seed Powder, Bentonite (Clay), *Cocos Nucifera (Coconut Milk) Fruit Powder, Kaolin (Clay), *Avena Sativa (Colloidal Oat) Flour,*Illite (Bohemian Black Fango Clay), (Rose) Clay, *Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf, **Euterpe Oleracea (Acai) Pulp Powder, Sodium Chloride (Molokai Black Sea Salt and Activated Charcoal), Maltodextrin, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Peel Oil Expressed, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Coffee Arabica (Coffee Bean) Fruit Extract, Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Canaga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Leaf Oil, Vanilla Planifolia (Vanilla) Bean Extract, Theobroma Cacao (Cocoa Bean) Seed Extract, Salvia Sclarea (Clary Sage) Oil, Cistus Ladaniferus (Rock Rose) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Flower/Leaf/Stem Oil, Zingiber Oicinale (Ginger Root) Root Extract, Acacia Catechu Seed Powder

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** wild-harvested (divoce rostoucí) složka

Leahlani Skincare
LEH016
close

Oblíbené produkty