menu

Leahlani Skincare Meli Glow - rozjasňující a omlazující nektarová maskaka
search
  • Leahlani Skincare Meli Glow - rozjasňující a omlazující nektarová maskaka
  • Leahlani Skincare Meli Glow - rozjasňující a omlazující nektarová maskaka
  • Leahlani Skincare Meli Glow - rozjasňující a omlazující nektarová maskaka
  • Leahlani Skincare Meli Glow - rozjasňující a omlazující nektarová maskaka

Leahlani Skincare Meli Glow - rozjasňující a omlazující nektarová maska

Enzymatická rozjasňující, hydratační a pečující maska s medovým základem. Dokonalá pro pleť sušší, smíšenou a zralou. Kyselina hyaluronová obnoví vlákna, která udržují tkáň mladou a v synergii s povzbuzujícími jíly se postará o regeneraci a opravdové rozzáření. Maska naplněná tropickými extrakty, enzymy a vitamíny, hustými organickými oleji, které jsou ponořeny do krémového nesmírně příjemného a voňavého havajského nektaru.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 375 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 1 375 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Řekněte aloha jemné, pružné a vyrovnanější pleti s Meli GLOW. Meli pracuje na molekulární úrovni pro zvýšení krevního oběhu a okysličování. Bude hluboce vyživovat a posilovat bariéru vaší pokožky a přinese bohatou dávku aktivních enzymů a olejů bohatých na antioxidanty do každé buňky na vaší vzácné pleti.

Nádherně hydratuje, hluboce vyživuje a nechává pleť příjemně hebkou, rozzářenou. Pro ty, kteří nepotřebují řešit akné a čištění pleti je tohle maska po které doporučujeme sáhnout. Hydratace je vždy klíčová a tahle maska ji dokáže plně doplnit. Podporuje rovnoměrnější odstín pleti a posiluje bariéru pokožky.

Krásná vůně Meli GLOW se skládá z vlastní směsí esenciálních olejů, ovocných a rostlinných výtažků a je ze 100% přírodního původu.

Maska Meli glow je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pro pleť suchou, smíšenou a zralou.

Použití

  • Vmasírujte plnou čajovou lžičku masky do čisté vlhké pleti dokud ji rovnoměrně nenanesete.
  • 10-15 minut si užívejte její vůni a účinnost.
  • Opláchněte vodou a sledujte jak se pleť rozjasní a hydratuje.

Složení INCI

*Honey (Raw Hawaiian), Kaolin (Rose Clay), Rose Canina (Rosehips), Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Oil, *Passiflora Edulis (Passionfruit) Seed Oil, Carica Papaya (Papaya) Seed Oil, **Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit, Tetrahexyldecyl Ascorbate (Vitamin C Ester), **Psidium Guajava (Guava) Fruit, Leuconostoc Ferment Filtrate, Aqua, Musa Sapientum (Banana) Fruit, **Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit, **Averrhoa Carambola (Starfruit) Fruit, Clay (Kaolin), ***Parfum, Ascorbic acid, Tocopherol

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** wild-harvested (divoce rostoucí) složka

Leahlani Skincare
LEH017
close

Oblíbené produkty