menu

Leahlani Skincare Kalima - čistící sametový pudr
search
  • Leahlani Skincare Kalima - čistící sametový pudr
  • Leahlani Skincare Kalima - čistící sametový pudr
  • Leahlani Skincare Kalima - čistící sametový pudr
  • Leahlani Skincare Kalima - čistící sametový pudr

Leahlani Skincare Kalima - čistící sametový pudr

Každý krok očisty s Kalimou je rituálem krásy, který začíná tím, že do své dlaně nasypete hedvábný pudr. Jakmile jej aktivujete vodou, důkladně očišťuje pokožku a zanechává ji jemnou a jasnou. Organické květy ibišku, divoké ovoce camu camu a vodou aktivovaný vitamín C jsou trio elektrárny, které harmonicky spolupracují, aby zvýšily produkci kolagenu a sjednotili pleť. Kalima působí opravdu jemně a přitom tak krásně, aby pomohla hluboce očistit pokožku a zanechala pleť sametově jemnou a vláčnou. Když se použije jako čisticí maska, tak vytáhne přebytečný maz a nečistoty, zatímco vodou aktivovaný vitamín C působí na pleť tak, aby pomohl podpořit rovnoměrnější odstín pleti.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 375 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 1 375 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Kalima je o dost jiná, než ostatní čističe na bázi jílu, co většinou vysuší, dráždí a skoro vždy nechávají pleť napnutou. Kalima obsahuje jíly také, ale základ tvoří jemné kokosové mléko, které spolu s banánovým a vanilkovým pudrem, regeneračním ovsem a spousty ovoce, které může za to, že je hydratace na stejné úrovni jako čištění a rozjasnění pleti. Okamžitě vyhlazuje i strukturu pleti, pokud bojujete s viditelnou krupičkou na pleti z ucpaných pórů, tak aplikace Kalimi při ranním čištění zajistí sametovou hladkost.

Udělá i velmi jemný šetrný mechanický peeling díky na částečky namletém pudru z kulaté hnědé rýže. Kromě okamžitých účinků si dopřejete velmi příjemnou vůni. Tento produkt povznáší čištění pleti na vyšší level!

Používáme čistý a neozářený zdroj kyseliny askorbové. Kyselina askorbová je opravdovým zdrojem vitamínu C pro pokožku. Jakmile se aktivuje vodou, zaktivuje se kyselina askorbová. Kožní výhody zahrnují:

  • rovnoměrnější odstín pleti a snížení hnědých skvrn
  • zvýšení produkce kolagenu
  • pomáhá vyblednou červené fleky, hyperpigmentaci. Zvyšuje přirozenou léčbu pokožky

Kalima čistící sametový pudr je vhodný pro všechny typy pleti.

Jak používat

  • Nasypejte si čajovou lžičku Kalimy do dlaně a pomalu přidávejte vodu, kapku po kapce, dokud nedosáhnete ideální krémové konzistence. Méně vody způsobí silnější exfoliaci, více vody dodá jemnější čištění.
  • Směs začne pěnit a zaktivuje se - zajišťuje, že ingredience jsou plně spojeny. Jemně vmasírujte do vlhké kůže krouživými pohyby.
  • Opláchněte dobře teplou vodou.
  • Pro použití jako hluboké čisticí masky nechte Kalimu zaschnout na pleti a smyjte nebo setřete jemným ručníkem.

Složení INCI

Oryza Sativa (Brown Rice) Powder, Cocos Nucifera (Coconut Milk) Fruit Powder, Kaolin (Clay), Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Bentonite (Clay), Vanilla Planifolia (Vanilla) Seed Powder, Ascorbic acid (non irradiated, non GMO), Clay (Rose), Sodium Bicarbonate, Rosa Canina (Rosehip) Fruit, Musa Paradisica (Banana) Fruit, *Myrciaria Dubia (Camu Camu) Fruit, Sodium Chloride (Hawaiian Alaea Sea Salt), Hibiscus Rosa-Sinensis Flower Powder, **Citrus Sinensis (Sweet Orange) Peel Oil Expressed, Maltodextrin, *Psidium Guajava (Guava) Fruit, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Vanilla Planifolia (Vanilla) fruit extract, Acacia Catechu Seed Powder

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** wild-harvested (divoce rostoucí) složka

Leahlani Skincare
LEH021
close

Oblíbené produkty