menu

(M)anasi 7 Přírodní konturovací duo Cinnabar Mocha
search
  • (M)anasi 7 Přírodní konturovací duo Cinnabar Mocha
  • (M)anasi 7 Přírodní konturovací duo Cinnabar Mocha
  • (M)anasi 7 Přírodní konturovací duo Cinnabar Mocha
  • Přírodní konturovací duo Cinnabar Mocha
  • Přírodní konturovací duo Cinnabar Mocha

(M)anasi 7 Přírodní konturovací duo Cinnabar Mocha

(M)anasi7 Custom Contour Duo Cinnabar Mocha

Duo pudrových teplých zemitých odstínů s novým složením bez mastku propůjčí hloubku rysům vaší tváře. Lze je nosit samostatně nebo kombinovat do bezpočtu nejrůznějších efektů. Hodí se stejně pro konturování jako pro roli bronzeru. Skvěle splynou s pletí a svým matujícím finišem vytvoří velmi přirozeně vyhlížející výsledek.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 490 Kč
S DPH
Varianta: 12 g
  • 1 490 Kč

Custom Contour Duo se vyznačuje lehounkou, samětove hebkou a příjemnou texturou a pečujícím složením s rostlinným squalenem. Skvěle poslouží ke zvýraznění a rozjasnění nejvýranějších míst obličeje, čímž tváři přidá zcela novou hloubku a výraz.

Použití

  • Pro konturování začněte nanášet od ucha přes tvář pod lícní kost asi pod střed oka.
  • Konturovač lze aplikovat také na spánky a čelo.
  • Dobře blendujte pro splynutí s pletí.
  • Při použití jako bronzer aplikujte na všechna místa, kde by se nejvíce projevilo slunce - čelo, lícní kosti a bradu.

Složení INCI

MICA, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, MAGNESIUM STEARATE, SILICA, OCTYLDODECYL, STEAROYL STEARATE, SQUALANE (PLANT-BASED), GLYCERYL CAPRYLATE, LAUROYL LYSINE, P-ANISIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, CINNAMIC ACID, GLYCERYL UNDECYLENATE, MAY CONTAIN: [+/- CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES)]

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

(M)anasi 7
MNS002
7350052830241
(M)anasi 7 Brand.jpg

Filozofie švédské značky dekorativní kosmetiky (M)anasi 7 tvoří ucelenou koncepci o několika bodech, z nichž lze sestavit základní charakteristiku o jedné větě. Pomalá ruční příprava z pečlivě vybraných, ryzích přírodních surovin v bio kvalitě, jejímž výsledkem jsou jednoduché, maximálně funkční produkty symbiotické s pletí i přírodou a následující současné trendy.

Vysoký standard (M)anasi 7 se zrcadlí také v jedinečné funkčnosti všech přípravků. Jejich celkový počet je omezený, přitom však nabízí téměř nekonečné možnosti. Cílem je nabídnout ženám jednoduchou, praktickou každodenní líčící rutinu bez nutnosti neustále zvažovat, po kterém specializovaném produktu zrovna sáhnout. Současně je ale možné namixovat si ze základní řady barevných odstínů v podstatě jakýkoliv vlastní, po němž srdce zatouží. Tato nadčasová univerzálnost a jednoduchost včak nic neubírá z dalších kvalit, které se od přírodní dekorativky této úrovně očekávají.

close

Oblíbené produkty