menu

(M)anasi 7 Přírodní multifunkční rozjasňovač
search
  • (M)anasi 7 Přírodní multifunkční rozjasňovač
  • (M)anasi 7 Přírodní multifunkční rozjasňovač
  • (M)anasi 7 Přírodní multifunkční rozjasňovač
  • Přírodní multifunkční rozjasňovač

(M)anasi 7 Přírodní multifunkční rozjasňovač

(M)anasi 7 Strobelighter 

Rozjasňovač pro zvýraznění přirozeného jasu pleti a kontur obličeje. Vyznačuje se sofistikovaným efektem, který se přizpůsobuje intenzitě světla tak, aby pleti v jakémkoliv osvětlení propůjčil jemný a přirozený vzhled. Příjemná krémová textura nevytváří mastný film. Strobelighter je organická přírodní koncentrovaná barva z nejkvalitnějších přírodních, divoce rostoucích a certifikovaných ekologických surovin.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 150 Kč
S DPH
Varianta: Sunrise
Varianta: 13 g
  • 1 150 Kč

Obsahuje bio rostlinné oleje, vosky a másla, z nichž některé pocházejí z divoce sbíraných bylin. Jeho jako pírko lehounká kompozice umožňuje dokonalé vstřebání do pleti, které přidá hebkost. O rozjasnění se postará jemňounce mletá umělá perleť. Strobelighter nejen krásně zvýrazní ty nejlepší rysy vašeho obličeje, ale je také úžasně univerzální. Lze ho smíchat téměř s jakýmkoliv produktem včetně např. makeupu, korektoru či hydratačního krému, kterým pak dodá výšený jas. 

Použití

  • Aplikujte pomocí prstů na lícní kosti, kořen nosu případně další požadovaná místa a dobře rozetřete. 
  • Pro snazší aplikaci nejprve ohřejte v prstech.
  • Při míchání s jiným produktem naneste malé množství rozjasňovače na hřbet ruky a pomocí prstů smíchejte.

Složení INCI

COCO-CAPRYLATE (FROM COCONUT OIL), SILICA, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, MICA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, CERA ALBA (BEESWAX)*, HYDROGENATED COCONUT OIL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL (SOYBEAN, PALM AND CANOLA OIL FREE), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER* PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, TOCOPHEROL (NON-GMO VITAMIN E), TIN OXIDE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE [+/- CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES)]

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

(M)anasi 7
MNS017
7350052830166
(M)anasi 7 Brand.jpg

Filozofie švédské značky dekorativní kosmetiky (M)anasi 7 tvoří ucelenou koncepci o několika bodech, z nichž lze sestavit základní charakteristiku o jedné větě. Pomalá ruční příprava z pečlivě vybraných, ryzích přírodních surovin v bio kvalitě, jejímž výsledkem jsou jednoduché, maximálně funkční produkty symbiotické s pletí i přírodou a následující současné trendy.

Vysoký standard (M)anasi 7 se zrcadlí také v jedinečné funkčnosti všech přípravků. Jejich celkový počet je omezený, přitom však nabízí téměř nekonečné možnosti. Cílem je nabídnout ženám jednoduchou, praktickou každodenní líčící rutinu bez nutnosti neustále zvažovat, po kterém specializovaném produktu zrovna sáhnout. Současně je ale možné namixovat si ze základní řady barevných odstínů v podstatě jakýkoliv vlastní, po němž srdce zatouží. Tato nadčasová univerzálnost a jednoduchost včak nic neubírá z dalších kvalit, které se od přírodní dekorativky této úrovně očekávají.

close

Oblíbené produkty