menu

(M)anasi 7 Přírodní prodlužující řasenka Obsidian černá
search
  • (M)anasi 7 Přírodní prodlužující řasenka Obsidian černá
  • Přírodní prodlužující řasenka Obsidian černá
  • (M)anasi 7 Přírodní prodlužující řasenka Obsidian černá
  • Přírodní prodlužující řasenka Obsidian černá
  • Přírodní prodlužující řasenka Obsidian černá

(M)anasi 7 Přírodní prodlužující řasenka Obsidian černá

Precision mascara je inspirována binchotanem, japonským dřevěným uhlím připravovaným z dubu ubame, a himálajským shilajitem. Tato bohatá řasenka je k řasám delikátní, ale přesto je pomůže krásně zvýraznit svojí extra hlubokou černou barvou. Výsledný efekt lze ještě umocnit opakovanou aplikací. Je vhodná i pro citlivé oči.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

950 Kč
S DPH
Varianta: 10 g
  • 950 Kč

Řasenka obsahuje směs rostlinných vosků a vybraných minerálních pigmentů. Řasám její krémová textura slibuje mohutný objem a délku. Díky voskům je odolná a na řasách vydrží dlouho. Její příjemná vůně je ryze přírodního původu.

Použití

  • Aplikujte cik-cak pohybem do stran postupně od kořínků řas ke konečkům.
  • Před případným nanesením další vrtsvy nechte důkladně zaschnout.
  • Pokud se řasenka rozmazává, doporučujeme ošetřit oční víčka translucentním pudrem. Důvodem rozmazávání je kožní maz z víčka, který je třeba pomocí pudru eliminovat.

Složení INCI

AQUA (PURIFIED WATER), CERA ALBA (BEESWAX)*, GLYCERIN (PLANT-BASED), COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED) OIL*, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, STEARIC ACID (PLANT-BASED), GLYCERYL CAPRYLATE, UNDECYLENOYL GLYCINE, CAPRYLOYL GLYCINE, P-ANISIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, TOCOPHEROL (NON-GMO VITAMIN E), [+/- CI 77499 (IRON OXIDES)]

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

(M)anasi 7
MNS021
7350052830197
(M)anasi 7 Brand.jpg

Filozofie švédské značky dekorativní kosmetiky (M)anasi 7 tvoří ucelenou koncepci o několika bodech, z nichž lze sestavit základní charakteristiku o jedné větě. Pomalá ruční příprava z pečlivě vybraných, ryzích přírodních surovin v bio kvalitě, jejímž výsledkem jsou jednoduché, maximálně funkční produkty symbiotické s pletí i přírodou a následující současné trendy.

Vysoký standard (M)anasi 7 se zrcadlí také v jedinečné funkčnosti všech přípravků. Jejich celkový počet je omezený, přitom však nabízí téměř nekonečné možnosti. Cílem je nabídnout ženám jednoduchou, praktickou každodenní líčící rutinu bez nutnosti neustále zvažovat, po kterém specializovaném produktu zrovna sáhnout. Současně je ale možné namixovat si ze základní řady barevných odstínů v podstatě jakýkoliv vlastní, po němž srdce zatouží. Tato nadčasová univerzálnost a jednoduchost včak nic neubírá z dalších kvalit, které se od přírodní dekorativky této úrovně očekávají.

close

Oblíbené produkty