menu

(M)anasi 7 Přírodní rozjasňující oční stín
search
  • (M)anasi 7 Přírodní rozjasňující oční stín
  • (M)anasi 7 Přírodní rozjasňující oční stín
  • (M)anasi 7 Přírodní rozjasňující oční stín
  • (M)anasi 7 Přírodní rozjasňující oční stín
  • Přírodní rozjasňující oční stín

(M)anasi 7 Přírodní rozjasňující oční stín

(M)anasi7 Eye Glow Colour

(M)anasi7 Přírodní rozjasňující oční stíny svou krémovou texturou zahalí vaše oční víčka do sametového závoje a nezvýrazňují jemné vrásky a linky očního okolí. Složení je na bázi těch nejkvalitnějších, divoce rostoucích rostlin a certifikovaných ekologických surovin. Jedinečnou kompozici tvoří perfektně vybalancovaná směs rostlinných olejů a vosků, která zajišťuje, že se krémová textura na pleti skvěle roztírá a prozáří váš pohled. Světelná hra bronzových odlesků vás bude bavit při každém mrknutí do zrcadla a dá vašemu líčení zcela nový rozměr.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

990 Kč
S DPH
Varianta: Sublime
Varianta: 5 g
  • 990 Kč

Nechte se svést novými krémovými stíny v úchvatných bronzových tónech, které rozjasní váš pohled a podtrhnou jedinečnou barvu vašich očí. Pečlivě vybrané složení pečuje o jemnou pokožku očních víček a zajišťuje dlouhotrvající výdrž bez kompromisů.

Sublime byly inspirovány zlatavou břízou ze severovýchodní části Severní Ameriky a oslavují její důstojný a moderní vzhled.

Jardin vás okouzlí svými zemitými tóny s dokonalým stříbrným odleskem.

Ochaya byl inspirován přírodou a barvou měnících se listů na stromech. Multichromatický odstín mění barvu podle momentálně dopadajícího světla. Je tak ódou na pozdně letní dny, které hrají barvami v tónech teplé hnědé, přes khaki až po zlatavou.

Chaminade byl inspirován přírodou a barvou měnících se listů na stromech. Měděný odstín s červenými podtóny je tak ódou na podzimně zbarvenou přírodu.

Ayame vás okouzlí dokonalým odstínem růžového zlata.

  • Sametově jemná textura
  • Skvělý pro každodenní líčení i zvláštní příležitosti
  • Vyrobeno z divoce rostoucích, certifikovaných ingrediencí

Použití

  • Pro celodenní výdrž doporučujeme oční víčko lehce přepudrovat (M)anasi 7 přírodním transparentním matujícím pudrem Translucent.
  • Produkt vydrží od okamžiku otevření 6 měsíců. 

Složení INCI

Coco-Caprylate** (From Coconut Oil), Silica***, Mica***, Cera Alba (Beeswax)*, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer**, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Hydrogenated Coconut Oil**, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Hydrogenated Vegetable Oil**, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Tocopherol** (Non-GMO Vitamin E), Sorbitan Tristearate***, [+/- Ci 77891 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides)]

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** složka z bio raw materiálu

*** složka z divoce rostoucích / vyskytujících se materiálů

(M)anasi 7
MNS001
7350052830517
(M)anasi 7 Brand.jpg

Filozofie švédské značky dekorativní kosmetiky (M)anasi 7 tvoří ucelenou koncepci o několika bodech, z nichž lze sestavit základní charakteristiku o jedné větě. Pomalá ruční příprava z pečlivě vybraných, ryzích přírodních surovin v bio kvalitě, jejímž výsledkem jsou jednoduché, maximálně funkční produkty symbiotické s pletí i přírodou a následující současné trendy.

Vysoký standard (M)anasi 7 se zrcadlí také v jedinečné funkčnosti všech přípravků. Jejich celkový počet je omezený, přitom však nabízí téměř nekonečné možnosti. Cílem je nabídnout ženám jednoduchou, praktickou každodenní líčící rutinu bez nutnosti neustále zvažovat, po kterém specializovaném produktu zrovna sáhnout. Současně je ale možné namixovat si ze základní řady barevných odstínů v podstatě jakýkoliv vlastní, po němž srdce zatouží. Tato nadčasová univerzálnost a jednoduchost včak nic neubírá z dalších kvalit, které se od přírodní dekorativky této úrovně očekávají.

close

Oblíbené produkty