menu

(M)anasi 7 Přírodní multilíčidlo
search
  • (M)anasi 7 Přírodní multilíčidlo
  • (M)anasi 7 Přírodní multilíčidlo
  • (M)anasi 7 Přírodní multilíčidlo
  • (M)anasi 7 Přírodní multilíčidlo
  • Přírodní multilíčidlo

(M)anasi 7 Přírodní multilíčidlo

(M)anasi 7 All Over Colour

Jeden produkt do kabelky, kterým vykouzlíte perfektní líčení během několika minut. Multilíčidlo je k dispozici v bohaté řadě nádherně krémových přírodních odstínů s úžasně univerzálním využitím. Snadno poslouží jako rtěnka, oční stín nebo konturovací tvářenka, ale to nejsou zdaleka všechny možnosti. Vrstvením a mícháním barev lze dosáhnout téměř jakéhokoliv efektu, který vám přijde na mysl.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 040 Kč
S DPH
Varianta: Alizarin
Varianta: 5 g
  • 1 040 Kč

Multilíčidlo All Over Colour obsahuje perfektně vyváženou směs ryze přírodních rostlinných olejů a vosků, jež mu dodávají velice příjemnou krémovou texturu. Lehce se roztírá, snadno se nanáší a výborně splyne s pletí. Jeho obrovskou předností je možnost míchat odstíny dohromady a tím vytvářet nové a jedinečné, úchvatné barevné efekty. Šikovným vrstvením pak dosáhnete skutečně okouzlujícího výsledku.

Alizarin je klasickou červenou barvou se studeným podtónem. Ten oceníte zejména proto, že opticky dělá zuby krásně bílé.

Etruscan je absolutní bestseller. Sluší zkrátka všem! Tato nádherná starorůžová barva má zemité, teplé podtóny a dodá pleti šťavnatost hned po probuzení.

Gazania je inspirována cejlonskou skořicí, která nám tváře zahalí do jemného hnědo-broskvového nádechu s teplým podtónem. Vyjímat se bude na vašich rtech, líčkách i očích.

Manketti je perfektní kombinací pískové, béžové a hnědé a stává se tak základem každého líčení. Je neutrální a protože obsahuje zároveň studené i teplé tóny, tak zkrátka sluší všem. Nebojte se Manketti vrstvit s podobnými odstíny, nebo naopak míchat s kontrastními barvami.

Dianthus je svěží růžovou barvou s chladným podtónem, která vám opticky ubere několik let.

Kuranberi je sofistikovaný "brusinkově červený" odstín, který má studenější podtón, než Alizarin. Kromě toho, že je barva univerzální a velmi lichotivá, její modré podtóny vizuálně napomáhají tomu, aby zuby působily bělejším dojmem. Je to neodolatelná, velmi pozitivní a ženská barva, historicky spojovaná se silou, mocí a ambicemi.

Bisque je fenomén a protože je po něm neustále obrovská poptávka, držíme si na skladě jeho poctivou zásobu. Není divu, že je tato barva tak žádaná. Je univerzální a stejně jako Manketti sluší opravdu všem. Snoubí v sobě podtóny béžové, růžové, hnědé a broskvové a na pleti tak vytváří nádherně svěží efekt. Vypadá skvěle i na očních víčkách.

Sanguinello, jemný korálový odstín, vypadá fantasticky na očích, rtech i tvářích a vy díky němu vytvoříte elegantní monochromatický look.

Sisserou je opět nadpozemský úchvatný. Když už vám klasické "nude" odstíny nestačí a červená je příliš výrazná, přichází ke slovu odstín, který obohatil nabídku barev o kompromis mezi růžovou, hnědou a fialovou barvou. Nebojte, slušet bude i vám, neboť odstín je opravdu flexibilní.

Ikura vypadá fenomenálně na rtech i na tvářích.

Fuchsine je barvou, která dělá radost. Bude vypadat nádherně na světlých blondýnkách i ženách s tmavším odstínem pleti a tmavou kšticí. Dá se perfektně míchat s dalšími multilíčidly, například v kombinaci s odstínem Densuke vytvoříte tlumenější, nude barvu, zatímco pokud přidáte k Fuchsine lesk Cristallo, budete zářit na míle daleko.

Kobicha v zemitě hnědé barvě se dá perfektně vrstvit a míchat a vy si tak vytvoříte finální look podle svých představ.

Heliotrope na sebe bude upoutávat pozornost. Bude vypadat nádherně na jemných blondýnkách i na ženách s tmavou pletí i kšticí.

Chamoisee je perfektní na zvýraznění kontur tváře a stejně tak na tváře i rty. Nebojte se ho vrstvit s podobnými odstíny, nebo naopak míchat s kontrastními barvami.

Densuke je hřejivá a příjemná korálová barva, která na pokožce kouzlí. Je jak štěstíčko z pouti. Na každé pleti vypadá trochu jinak - podle jejího vlastního podtónu. Někomu vynikne více korálově červená, ostatním broskvová barva. V této úžasné loterii můžete jenom vyhrát. Všechny varianty totiž vypadají naprosto úžasně.

Furusato je velmi slušivý pro širokou škálu odstínů pleti. Delikátní růžová barva s neutrálními podtóny, v sobě snoubí tóny zralých jahod, dračího ovoce a něžnost růžového lotosu.

Damaskino je inspirovaný chladným vzduchem, který prosycuje podzimní večery. Je to nádherný, sytý odstín načervenalé růžové s nádechem modré. Damaskino zvýrazní přirozenou barvu vašich rtů a dodá jim smyslný, plný tvar. Je univerzální a lichotivý ke všem tónům pleti, vypadá úžasně na rtech a tvářích.

Mangala vzdává holt podzimní přírodě, která hraje tlumenými barvami oranžové a hnědé, evokující čerstvě spadané listy a kaštany.

Duras je další ze série úžasně univerzálních, neutrálních barev. Nenajdete v něm žádné teplé podtóny, naopak. Jde o sofistikovaně chladnou růžovo–hnědou s fialovými podtóny, která na pleti působí neuvěřitelně svěže. Zařadili bychom ji do "rodiny" univerzálních barev, jako je například Manketti, který sluší opravdu všem.

*Odstíny Kobicha, Chamoisee, Estruscan a Mangosteen nejsou určené k přímé aplikaci na oční víčko k linii řas, ale pouze tak, aby se produkt nedostal do oka.

Produkt vydrží od okamžiku otevření 6 měsíců.

Klíčové ingredience:

Olej ze sladkých mandlí

Olej z meruňkových jader

Včelí vosk

Bambucké máslo

Karnaubský vosk

Candelilla vosk

Použití

  • Naberte multilíčidlo prsty a chvíli ho mezi nimi zahřejte. Přírodní vosky tím získají krémovější konzistenci a produkt se bude lépe nanášet. 
  • Odstín jednotlivých barev se může mírně lišit mezi jednotlivými výrobními sériemi, což je dáno povahou ruční přípravy a přírodních ingrediencí.
  • Odstíny Kobicha, Chamoisee, Estruscan a Mangosteen nejsou určeny k přímé aplikaci na oční víčko k linii řas, ale pouze na víčko. Dbejte, aby se produkt nedostal do oka.

Složení INCI

COCO-CAPRYLATE (FROM COCONUT OIL), SILICA, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL* MICA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, CERA ALBA (BEESWAX)*, HYDROGENATED COCONUT OIL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL (SOYBEAN, PALM AND CANOLA OIL FREE), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER* PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL*, TOCOPHEROL (NON-GMO VITAMIN E), TIN OXIDE, [+/- CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDE), CI 75470 (CARMINE)]

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

(M)anasi 7
MNS004
7350052830043
(M)anasi 7 Brand.jpg

Filozofie švédské značky dekorativní kosmetiky (M)anasi 7 tvoří ucelenou koncepci o několika bodech, z nichž lze sestavit základní charakteristiku o jedné větě. Pomalá ruční příprava z pečlivě vybraných, ryzích přírodních surovin v bio kvalitě, jejímž výsledkem jsou jednoduché, maximálně funkční produkty symbiotické s pletí i přírodou a následující současné trendy.

Vysoký standard (M)anasi 7 se zrcadlí také v jedinečné funkčnosti všech přípravků. Jejich celkový počet je omezený, přitom však nabízí téměř nekonečné možnosti. Cílem je nabídnout ženám jednoduchou, praktickou každodenní líčící rutinu bez nutnosti neustále zvažovat, po kterém specializovaném produktu zrovna sáhnout. Současně je ale možné namixovat si ze základní řady barevných odstínů v podstatě jakýkoliv vlastní, po němž srdce zatouží. Tato nadčasová univerzálnost a jednoduchost včak nic neubírá z dalších kvalit, které se od přírodní dekorativky této úrovně očekávají.

close

Oblíbené produkty