menu

(M)anasi 7 Přírodní rozjasňující hedvábný pudr Perihelion
search
  • (M)anasi 7 Přírodní rozjasňující hedvábný pudr Perihelion
  • (M)anasi 7 Přírodní rozjasňující hedvábný pudr Perihelion
  • (M)anasi 7 Přírodní rozjasňující hedvábný pudr Perihelion
  • Přírodní rozjasňující hedvábný pudr Perihelion
  • Přírodní rozjasňující hedvábný pudr Perihelion

(M)anasi 7 Přírodní rozjasňující hedvábný pudr Perihelion

(M)anasi 7 Silk Glow Powder

Perihelion je čirý sypký pudr se zlatavým broskvově-růžovým podtónem, který skvle oživí každý look. Je ideální pro středně tmavou až tmavou pleť, jíž dodá nenápadný jas. Výborně funguje se všemi odstíny Skin Enhancer krémového make-upu, nebo samostatně. V kombinaci s make-upem dosáhnete hedvábně hladkou pleť. Ultrajemný lehký pudr je vhodnou tečkou za vaším líčením. Pohodlně se nanáší, pletí dodává jemný jas a bezchybný vzhled.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 250 Kč
S DPH
Varianta: 9 g
  • 1 250 Kč

Vyrobený z jemně namletého vysoce kvalitního hedvábného prášku. Hedvábí obsažené v pudru je 100% přírodní a pochází z volně se v přírodě nacházejících, již vylíhnutých kukel bource morušového (znamená to, že larvy nejsou usmrcovány).

Pudr dobře absorbuje nadbytečné sébum, minimalizuje póry a zjemňuje pleť. K požadovanému výsledku ho postačí jen malé množství, snadno se nanáší a na tváři je velmi komfortní. Jakmile ho vyzkoušíte, zjistíte, že žádný jiný už nepotřebujete. 

Použití

  • Naneste na obličej nebo tělo pro nádherný, přirozený lesk.
  • Může být použit samostatně nebo přes makeup. 
  • Na místa, která vyžadují výraznější finiš, naneste pudru více.

Složení INCI

SILICA, SILK POWDER, mica, [+- CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 75470]

(M)anasi 7
MNS028
(M)anasi 7 Brand.jpg

Filozofie švédské značky dekorativní kosmetiky (M)anasi 7 tvoří ucelenou koncepci o několika bodech, z nichž lze sestavit základní charakteristiku o jedné větě. Pomalá ruční příprava z pečlivě vybraných, ryzích přírodních surovin v bio kvalitě, jejímž výsledkem jsou jednoduché, maximálně funkční produkty symbiotické s pletí i přírodou a následující současné trendy.

Vysoký standard (M)anasi 7 se zrcadlí také v jedinečné funkčnosti všech přípravků. Jejich celkový počet je omezený, přitom však nabízí téměř nekonečné možnosti. Cílem je nabídnout ženám jednoduchou, praktickou každodenní líčící rutinu bez nutnosti neustále zvažovat, po kterém specializovaném produktu zrovna sáhnout. Současně je ale možné namixovat si ze základní řady barevných odstínů v podstatě jakýkoliv vlastní, po němž srdce zatouží. Tato nadčasová univerzálnost a jednoduchost včak nic neubírá z dalších kvalit, které se od přírodní dekorativky této úrovně očekávají.

close

Oblíbené produkty