menu

  • -30%
Mukti Organics Hydratační mlha Kvetoucí růže
search
  • Mukti Organics Hydratační mlha Kvetoucí růže

Mukti Organics Hydratační mlha Kvetoucí růže

Rose Blossom Hydrating Mist

Osvěžující květová voda z čerstvě natrhaných květin růže damašské smísená s ingrediencemi rostlinných složek rostoucích v Austrálii Kakadu Plum, Finger Lime Caviar, Aniseed Myrtle a Granátového Jablka poskytuje pleti dávku antioxidační ochrany, vitaminy a minerály. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 320 Kč
924 Kč Sleva 30%
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 924 Kč

Vaše pokožka bude svěží a revitalizována. Její hydratační složky a vzácné oleje pronikají hluboko do pokožky a zanechávají ji jemnou se zdravou září. Můžete ji používat v průběhu celého dne k osvěžení a povzbuzení pokožky, či všech Vašich smyslů. Skvělá pro každodenní dočištění, hydrataci a tonizaci pleti.

  • Vhodné pro všechny typy pleti.
  • Produkováno v Austrálii, 100% přírodní, z kontrolovaného ekologického zemědělství.
  • Neobsahuje syntetické látky, parabeny, SLS, ropné deriváty, ftaláty a syntetické vůně.
  • Vegan, Cruelty Free, Nut and Gluten Free.
  • Baleno v biophotonickém skle.

Použití

  • Používejte na dočištění pleti či na očištěnou pleť. Se zavřenýma očima nastříkejte jemnou mlhu na obličej anebo naneste na vatový tampon a jemně vetřete krouživým pohybem na celý obličej, krk a dekolt. Pro velmi citlivou pleť doporučujeme vatový tampon nejprve navlhčit teplou vodou a teprve poté nanést pleťové tonikum.

Složení INCI

Aloe barbadensis (Aloe Vera) leaf juice*, Hamamelis virginiana (Witch Hazel) extract*, Terminalia ferdinandiana (Kakadu Plum) extract*, Backhousia anisata (Aniseed Myrtle) extract*, Citrus australasica (Finger Lime Caviar) extract, Capparis mitchellii (Native Pomegranate) extract, Citrus sinensis (Sweet Orange) oil*, Caprylyl/Capryl glucoside, Sodium cocoyl glutamate, Glyceryl caprylate, Citric acid, Polyglyceryl-6 oleate, Lavandula angustifolia (Lavender Maillette) oil, Origanum marjorana (Marjoram Sweet) oil, Citrus bergamia (Bergamot) oil*, Citrus aurantium (Neroli) oil*, Phenethyl alcohol (Natural), cinnamol**, citral**, citronellol**, eugenol**, farnesol**, geraniol**, limonene**, linalool**

* certifikované organické složky 
** přírodní součást esenciálních olejů

Mukti Organics
MKT004
9328424001450
close

Oblíbené produkty