menu

Mukti Organics  Hydratační krém aloe vera
search
  • Mukti Organics  Hydratační krém aloe vera

Mukti Organics ALOE VERA Hydratační krém

Aloe Vera Moisturiser

Lehký, osvěžující a hydratační krém na bázi Aloe Vera pleť zklidňuje a upravuje produkci kožního mazu. Díky bohatému zastoupení rostlinných složek a jejich výtažku z Měsíčku Lékařského, Koenzymu Q10 pleť chrání, detoxikuje a regeneruje.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 170 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 1 170 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Bioaktivní australské ingredience z Kakadu Plum, Finger Lime Caviar a Aniseed Myrtle oživí tón pleti a navrátí ji do původní rovnováhy. Pokožka je tak jemná a hedvábná na dotek. Tento vláčný krém je ideální pro zklidnění pokožky po nadměrném vystavení slunci či podrážděnou pokožku. Je také vhodný jako lehký hydratační krém pro muže po holení.

  • Vhodné pro smíšenou a mastnou včetně aknózní náchylné k zarudnutí.
  • Produkováno v Austrálii, 100% přírodní, z kontrolovaného ekologického zemědělství.
  • Neobsahuje syntetické látky, parabeny, SLS, ropné deriváty, ftaláty, alkohol, vodu a syntetické vůně.
  • Vegan, Cruelty Free, Nut and Gluten Free. Baleno v biophotonickém skle. .

Použití

  • Na očištěnou a tonizovanou pleť používejte ráno a večer.
  • Naneste konečky prsty a vmasírujte do pokožky anebo naneste na vatový tampón a jemně přitlačte na obličej, krk a dekolt směrem nahoru.

Složení INCI

Aloe barbadensis (Aloe Vera) leaf juice*, Calendula officinalis (Calendula) infused Helianthus annuus (Sunflower) oil*, Terminalia ferdinandiana (Kakadu Plum) extract*, Backhousia anisata (Aniseed Myrtle) extract*, Citrus australasica (Finger Lime Caviar) extract, Glyceryl caprylate, Lysolecithin, Sclerotium gum, Xanthan gum, Pullulan, Glycerin (Vegetarian)*, p-Anisic acid (Natural), Calendula officinalis (Calendula) CO2 extract*, Citrus limonum (Lemon) oil*, Pelargonium graveolens (Geranium) oil*, Juniperus communis (Juniper) oil*, Carthamus tinctorius (Safflower) seed oil, Spilanthus acmella (Paracress) extract, Astragalus membranaceus (Milk Vetch) root extract, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Tocopherol (Vitamin E), cinnamol**, citral**, citronellol**, geraniol**, limonene**, linalool**

* certifikované organické složky 
** přírodní součást esenciálních olejů

Mukti Organics
MKT011
9328424000965
close

Oblíbené produkty