menu

Mukti Organics AGE DEFIANCE Denní sérum
search
  • Mukti Organics AGE DEFIANCE Denní sérum

Mukti Organics AGE DEFIANCE Denní sérum

Age Defiance Day Serum

Luxusní denní sérum bylo navrženo tak, aby poskytlo viditelný „face lift“, vyhlazuje vrásky a jemné linky na pokožce. Díky bohatému zastoupení antioxidantů a peptidů pleti zajistí hloubkovou hydrataci, snižuje 20% výskytu jemných vrásek a 15% hlubokých vrásek po dobu používání 60 dnů.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

2 390 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 2 390 Kč

Sérum obsahuje bioaktivní výtažky australských rostlinných složek z Kakadu Plum, Davidson Plum a Blue Cypress Wood, které v kombinaci se čtyřmi aktivními anti-aging ingrediencemi zvyšují produkci kolagenu a elastinu v pleti, podporují tak mladiství a zářiví vzhled pleti.

Argireline – peptid, který vyhlazuje vrásky. Snižuje objem vrásek o 20,6% po 1 týdnu a hloubku vrásek o 17% po 15 dnech.

Antarktida – optimalizuje hydrataci, regeneruje pokožku a snižuje tvorbu vrásek.

Hyadisin - poskytuje okamžitý a dlouhotrvající hydratační účinek. Působí stejně jako kyselina hyauluronová (HA) vrásky vyhlazuje a bojuje proti vzniku nových.

Leuphasyl - snižuje hloubku vrásek způsobených mimikou obličejových svalů působením na vylučovaní acetylcholinu.

  • Vhodné pro normální, smísenou, suchou a vyzrálou pleť.
  • Produkováno v Austrálii, 100% přírodní, z kontrolovaného ekologického zemědělství.
  • Neobsahuje syntetické látky, parabeny, SLS, ropné deriváty, ftaláty, alkohol, vodu a syntetické vůně.
  • Vegan, Cruelty Free, Nut and Gluten Free. Baleno v biophotonickém skle.

Použití

  • Na očištěnou pleť používejte ráno.
  • Zmáčknutím pumpičky sérum aplikujte přímo na pokožku anebo na prsty či rozetřete do dlaní a jemně vmasírujte na obličej, krk a dekolt. Sérum nechte vstřebat.
  • Pro lepší výsledky je vhodné sérum kombinovat s hydratačnímu produkty Mukti s UV ochranou pro omlazení pleti a vitaminovými séry.

Složení INCI

Aloe barbadensis (Aloe Vera) leaf juice*, Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) oleosomes, Pseudoaltermonas exopolysaccharides (Hyadisine), Pseudoalteromonas ferment extract (Antarcticine), Pentapeptide-18 (Leuphasyl), Acetyl hexapeptide-8 (Argireline), Phospholipids, Glycine soja (Soybean - non GMO) oil & glycolipids & sterols, Terminalia ferdinandiana (Kakadu Plum) extract*, Tasmannia lanceolata (Mountain Pepper Leaf) extract, Callitris columellaris (Blue Cypress Leaf) extract, Magnesium ascorbyl phosphate (Vitamin C), Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate (Natural Plant Esters), Carthamus tinctorius (Safflower) seed oil, Spilanthus acmella (Paracress) extract, Astragalus membranaceus (Milk Vetch) root extract, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Tocopherol (Vitamin E), Olive squalene (Vegetarian), Punica granatum (Pomegranate) kernel oil*, Hippophae rhamnoides (Sea Buckthorn) berry oil*, Glyceryl caprylate, Boswellia carterii (Frankincense) oil*, Rosmarinus officinalis (Rosemary) CO2 extract*, Lysolecithin, Sclerotium gum, Xanthan gum, Pullulan, p-Anisic acid (Natural), Centella asiatica (Gotu Kola) extract*, limonene**

* certifikované organické složky
** přírodní součást esenciálních olejů

Mukti Organics
MKT017
9328424001085
close

Oblíbené produkty