menu

Mukti Organics AGE DEFIANCE Oční sérum
search
  • Mukti Organics AGE DEFIANCE Oční sérum

Mukti Organics AGE DEFIANCE Oční sérum

Age Defiance Eye Serum

Lehké oční sérum účinně pečuje o tu nejjemnější pokožku okolí očí. Díky obsahu bioaktivních australských rostlinných výtažků z Davidson Plum, Quandong a Emu Apple, kombinovaných s aktivními peptidy sérum pokožku vyhlazuje a zpevňuje, působí proti projevům unavených a nateklých očí.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

2 310 Kč
S DPH
Varianta: 15 ml
  • 2 310 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Vzácné rostlinné oleje, extrakty z hydratační Okurky a uklidňujícího Heřmánku specificky cílí na oblast očního okolí a zamezují vzniku tmavých kruhů, otoků a vrásek. Výsledkem je jemná, vypnutá a krásně rozzářená pokožka. Klinická studie prokázala, používáním séra dvakrát denně vedlo k snížení výskytu vrásek kolem očí až o 17% po 15 dnech a 27% po 30 dnech užívání.

Argireline – peptid, který pokožku vyhlazuje a zamezuje tvorbu vrásek. * Snížený objemu vrásek o 20,6% jejich délky o 15,9% po 1 týdnu. Snížení hloubky vrásek o 17% po 15 dnech.

Eyeseryl – působí proti otokům a tmavým kruhům očního okolí, zlepšuje krevní oběh. *Snížení otoků kolem očí až o* 29,7% .

Hyadisin - zajistí okamžitý a dlouhotrvající hydratační účinek. Působí stejně jako kyselina hyaluronová, pokožku vyhlazuje a zpevňuje.

Serilesin - aktivní zpevňující složky s restrukturalizačním účinkem. Podporuje buněčnou aktivitu na keratinocytech a fibroblastech.

  • Vhodné pro normální, smísenou, suchou a zralou pleť. 
  • Produkováno v Austrálii, 100% přírodní, z kontrolovaného ekologického zemědělství.
  • Neobsahuje syntetické látky, parabeny, SLS, ropné deriváty, ftaláty, alkohol, vodu a syntetické vůně.
  • Vegan, Cruelty Free, Nut and Gluten Free. Baleno v biophotonickém skle.

Použití

  • Na očištěnou pleť používejte ráno i večer. Zmáčknutím pumpičky sérum aplikujte na konečky prstů a jemně vmasírujte či poklepejte do pokožky očního okolí.
  • Pro lepší výsledky je vhodné sérum kombinovat s hydratačnímu antioxidačním pleťovým olejem Mukti a vitaminovými séry. Báze tohoto séra obsahuje 70 % certifikovaných organických složek s přidanými peptidy, které do hloubky a efektivně působí na korekci hlubokých vrásek. Tyto peptidy bez obsahu toxinů vykazují nízké hodnoty v databázi EWG, což z něj činí ideální organickou alternativu k tradičním anti-age kosmetickým přípravkům.

Složení INCI

Aloe barbadensis (Aloe Vera) leaf juice*, Butyrospermum parkii (Shea) nut butter*, Acetyl tetrapeptide-5 (Eyeseryl), Pseudoaltermonas exopolysaccharides (Hyadisine), Hexapeptide-1 (Serilesine), Acetyl hexapeptide-8 (Argireline), Phospholipids, Glycine soja (Soybean - non GMO) oil & glycolipids & sterols, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate (Natural Plant Esters), Glycerin (Vegetarian)*, Carthamus tinctorius (Safflower) seed oil, Spilanthus acmella (Paracress) extract, Astragalus membranaceus (Milk Vetch) root extract, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Tocopherol (Vitamin E), Davidsonia jerseyana (Davidson Plum) extract*, Kunzea pomifera (Emu Apple) extract, Santalum acuminatum (Quandong) extract, Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) oleosomes, Butyrospermum parkii (Shea) nut oil, Hippophae rhamnoides (Sea Buckthorn) berry oil*, Punica granatum (Pomegranate) kernel oil*, Daucus carota (Carrot) seed oil*, Cucumis sativus (Cucumber) seed oil*, Rosmarinus officinalis (Rosemary) CO2 extract*, Glyceryl caprylate, Lysolecithin, Sclerotium gum, Xanthan gum, Pullulan, p-Anisic acid (Natural), Chamomilla recutita (Chamomile) extract*, bisabolol**, citronellol**, geraniol**, limonene**, linalool**

* certifikované organické složky 
** přírodní součást esenciálních olejů

Mukti Organics
MKT019
9328424001108
close

Oblíbené produkty