menu

Mukti Organics VITAL B ELIXIR Vitamin Booster
search
  • Mukti Organics VITAL B ELIXIR Vitamin Booster

Mukti Organics Vital B Elixir Vitamin Booster

Vitamin B Elixir

Vysoce hydratační elixír pleť krásně rozjasní a rozzáří. Díky obsahu víceúčelového vitamínu B účinně chrání pleť pře vznikem pigmentových skvrn a sjednocuje ton pleti. Účinně zvyšuje produkci kolagenu a posiluje strukturu pokožky. V kombinaci s uklidňujícími austrálskymi rostlinnými složky výtažků z Kakadu Plum, Mountain Pepper Berry a Granátového Jablka tento elixír okamžitě působí na rovnováhu suchých míst a produkci kožního mazu pokožky, perfektně tak vyrovnává balanc pleti. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

2 310 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 2 310 Kč

Obsahuje víceúčelový vitamín Niacinamid (B3) prokazatelně posiluje kožní barieru a pomáhá pleť lepe chránit před vlivem okolního prostředí, vznikem pigmentových skvrn a předčasným stárnutím. Panthenol (B5) má skvělé hydratační, zklidňující a regenerační účinky.

Další významnou složkou tohoto elixíru je Kyselina Hyaluronová (HA) ve své přirozené veganské formě, vyráběná fermentací Bacillus subtilis, probiotika, které má antioxidační vlastnosti. Díky své extrémně nízké molekulové hmotnosti snadno proniká přes všechny vrstvy pokožky a zajistí tak plnohodnotnou výživu a hloubkovou hydrataci pleti. Poskytuje dlouhodobé a trvalé výsledky ve zlepšení kvality a textury hlubších dermálních vrstev kůže. Na povrchu pleť zanechává okamžitě zpevněnou, rozzářenou a svěže vypadající.

  • Vhodné pro všechny typy pleti obzvlášť pro pleť smísenou a zašedlou.
  • Produkováno v Austrálii, 100% přírodní, z kontrolovaného ekologického zemědělství.
  • Neobsahuje syntetické látky, parabeny, SLS, ropné deriváty, ftaláty, alkohol, vodu a syntetické vůně.
  • Vegan, Cruelty Free, Nut and Gluten Free. Baleno v biophotonickém skle.

Použití

  • Na očištěnou pleť používejte ráno i večer před spaním.
  • Zmáčknutím kapátka elixír aplikujte přímo na pokožku anebo na prsty a jemně vmasírujte na obličej, krk a dekolt. Elixír nechte vstřebat.
  • Pro maximální účinky je vhodné vitamínový B elixír kombinovat s dalšími hydratačními produkty Mukti.
  • Vyhněte se používání produktu v průběhu těhotenství nebo kojení a nepoužívejte v přítomnosti slunečního záření.
  • Produkt uchovávejte při teplotě do 30° C.

Složení INCI

Aloe barbadensis (Aloe Vera) leaf juice*, Niacinamide (Vitamin B3), Glycerin (Vegetarian)*, Terminalia ferdinandiana (Kakadu Plum) extract*, Capparis mitchellii (Native Pomegranate) extract, Tasmannia lanceolata (Mountain Pepper Leaf) extract, Epilobium angustifolium (Willow Herb) extract, Trifolium pratense (Red Clover) extract, Oleo europea (Olive Leaf) extract, Hyaluronic Acid, Cucumis sativus (Cucumber) seed oil*, Panthenol (Vitamin B5), Isoamyl laurate, Glyceryl caprylate, Lysolecithin, Sclerotium gum, Xanthan gum, Pullulan, p-Anisic acid (Natural)

* certifikované organické složky 
** přírodní součást esenciálních olejů

Mukti Organics
MKT022
9328424001399
close

Oblíbené produkty