menu

Mukti Organics  VITAL C ELIXIR Vitamin Booster
search
  • Mukti Organics  VITAL C ELIXIR Vitamin Booster

Mukti Organics Vital C Elixir Vitamin Booster

Vitamin C Elixir

Vitamínový elixír C pomáhá zlepšovat odolnost a pevnost pokožky a zároveň poskytuje antioxidační ochranu před každodenními agresory a vlivy prostředí či znečištěného ovzduší. Magnesium Ascorbyl Phosphate (MAP) působí jako silný stimulátor kolagenu a Kakadu Plum je nejbohatším rostlinným zdrojem vitamínu C.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

2 310 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 2 310 Kč

Zahrnutím vitamínu C do svého každodenního rituálu péče o pleť můžeme výrazně snížit výskyt vrásek a zamezit projevy stárnoucí pokožky, zvýšit její pevnost, tak aby se zabránilo předčasnému stárnutí pokožky. Bioaktivní složky z Finger Lime Caviar a Desert Lime zajistí obnovu a znovuzrození pokožky, zatímco Koenzym Q10 a Vitamín E pokožce poskytnou antioxidační ochranu před volnými radikály. Obohacený o výtažek z Knotgrass zajistí ochranu proti stárnutí vyvolanou infračerveným zářením (IR).

  • Vhodné pro všechny typy pleti obzvlášť pro pleť suchou, zašedlou či s pigmentaci.
  • Produkováno v Austrálii, 100% přírodní, z kontrolovaného ekologického zemědělství.
  • Neobsahuje syntetické látky, parabeny, SLS, ropné deriváty, ftaláty, alkohol, vodu a syntetické vůně.
  • Vegan, Cruelty Free, Nut and Gluten Free. Baleno v biophotonickém skle.

Použití

  • Na očištěnou pleť používejte ráno.
  • Pro maximální účinky je vhodné vitamínový C elixír použít před Mukti denním sérem a kombinovat s dalšími hydratačními produkty Mukti s UV ochranou.
  • Zmáčknutím kapátka elixír aplikujte přímo na pokožku anebo na prsty a jemně vmasírujte na obličej, krk a dekolt. Elixír nechte vstřebat.
  • Produkt uchovávejte při teplotě do 30° C.

Složení INCI

Aloe barbadensis (Aloe Vera) leaf juice*, Terminalia ferdinandiana (Kakadu Plum) extract*, Citrus australasica (Finger Lime Caviar) extract, Citrus glauca (Desert Lime) extract, Magnesium ascorbyl phosphate (Vitamin C), Lecithin (Soy Phospholipids), Polygonum aviculare (Knotgrass) extract, Carthamus tinctorius (Safflower) seed oil, Spilanthus acmella (Paracress) extract, Astragalus membranaceus (Milk Vetch) root extract, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Tocopherol (Vitamin E), Lysolecithin, Sclerotium gum, Xanthan gum, Pullulan, Glycerin (Vegetarian)*, Glyceryl caprylate, Citrus sinensis (Sweet Orange) oil*, p-Anisic acid (Natural), citral**

* certifikované organické složky 
** přírodní součást esenciálních olej

Mukti Organics
MKT023
9328424001412
close

Oblíbené produkty