menu

Mukti Organics  Mikrodermální Face Roller
search
  • Mukti Organics  Mikrodermální Face Roller

Mukti Organics Mikrodermální Face Roller

Jemný, snadno použitelný dermální váleček na domácí použití s tenkými a jemnými jehličkami 0.25mm pro ošetření pleti. Pro výrazné omlazení, revitalizaci a svěží pleť.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 290 Kč
S DPH
Varianta: 1 ks
  • 1 290 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Tenké jehličky pronikají do vnější dermální vrstvy a vytvářejí velmi malé mikrokanály, ty pak zprůchodní a umožní tak aktivním látkám proniknout do hlubších vrstev pokožky. Působení aktivních složek hydratačních produktů, sér či elixírů se zvýší jejich účinek až o 40%.

Použití

  • Pokožku důkladně očistěte tak, aby na ní nezůstali žádné částky make-upu a osušte měkkým ručníkem.
  • Jemně, stejnou rychlostí a nízkého tlaku přejeďte nahoru a dolů po každé části obličeje 3-4 krát . Vynechte oblast očí a rtů. Válečkem přejeďte po obličeji nejprve svisle, pak vodorovně a pak šikmo. (v citlivějších oblastech obličeje zjemněte tlak). Celkový proces ošetření válečkem by měl trvat několik minut. Můžete opakovat 2-3 krát týdně.
  • Po použití dermálního válečku naneste vhodné sérum nebo elixír Mukti a dlaněmi zatlačte na pokožku, dokud se aktivní složky nevstřebají.
  • Po použití válečku můžete na pokožce pocítit jemné píchání či pocit mravenčení, je to normální pocit. Pokud se na pokožce objeví podráždění, přestaňte váleček používat nebo používejte méně často.
  • Pro optimální výsledky by měl být dermální váleček používán dvě minuty ráno a večer.

Čištění

Po každém použití sterilizujte (vroucí) horkou vodou. Jednou do měsíce očistěte vodou, do které přidáte několik kapek esenciálního oleje z čajovníku (tea tree oil). Do vody pak ponořte jenom čistý zubní kartáček a vyčistěte pouze kovovou hlavici dermálního válečku Do vodního roztoku a čajovníku neponořujte dermální váleček! Vyměňujte každých 6-12 měsíců.

Mukti Organics
MKT027
9328424001313
close

Oblíbené produkty