menu

Mukti Organics BOTANIQUE Tělové a vlasové mléko
search
  • Mukti Organics BOTANIQUE Tělové a vlasové mléko
  • Mukti Organics BOTANIQUE Tělové a vlasové mléko

Mukti Organics BOTANIQUE Tělové a vlasové mléko

Botanique Lotion

Svůdná směs botanických olejů a másel pro regeneraci pokožky a vlasů obohacená o uklidňující Aloe Vera s australskými rostlinnými výtažky z Kakadu Plum, Santálového Semínka a Kangaroo Flower pokožku zanechává jemnou, svěží a pružnou. Miluji ho jak ženy, tak i muži.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 095 Kč
S DPH
Varianta: 500 ml
  • 1 095 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Hloubkově hydratační mléko pokožce zajistí okamžitou vlhkost bez mastných zbytků. Toto hydratační mléko s krásnou citrusovou vůní můžete použít na tělo i vlasy.

  • Vhodné pro všechny typy pleti včetně citlivé, náchylné k akné a zarudnutí.
  • Produkováno v Austrálii, 100% přírodní, z kontrolovaného ekologického zemědělství.
  • Neobsahuje syntetické látky, parabeny, SLS, ropné deriváty, ftaláty, alkohol, vodu a syntetické vůně.
  • Vegan, Cruelty Free, Nut and Gluten Free. Baleno v recyklovatelné PET.

Použití

  • Odpovídající množství naneste a masírujte na čistou pokožku těla či můžete vetřít do vlasů. Soustředte se na oblasti pokožky, které jsou více náchylné k suchosti.

Složení INCI

Aloe barbadensis (Aloe Vera) leaf juice*, Cetearyl Olivate & Sorbitan Olivate (Vegetarian), Butyrospermum parkii (Shea) nut butter*, Cocos nucifera (Coconut) oil*, Simmondsia chinensis (Jojoba) oil*, Glycerine (Vegetarian)*, Phenethyl alcohol (Natural), Citrus aurantium dulcis (Sweet Orange) peel oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) CO2 extract*, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate (Natural Plant Esters), Citrus paradisi (Pink Grapefruit) peel oil, Lysolecithin, Sclerotium gum, Xanthan gum, Pullulan, Terminalia ferdinandiana (Kakadu Plum) seed oil, Fusanus spicatus (Native Sandalwood) seed oil, Anigozanthus flavidus (Kangaroo Paw Flower) extract, Cannabis sativa (Hemp) seed oil*, Pelargonium graveolens (Geranium) flower oil Bourbon, Zingiber officinale (Ginger) root oil, Natural Vanillin, Potassium Sorbate

* certifikované organické složky 
** přírodní součást esenciálních olejů

Mukti Organics
MKT029
9328424003201
close

Oblíbené produkty