menu

Mukti Organics RESCUE & RECOVER Obnovující sérum procitlivou pleť
search
  • Mukti Organics RESCUE & RECOVER Obnovující sérum procitlivou pleť
  • Mukti Organics RESCUE & RECOVER Obnovující sérum procitlivou pleť

Mukti Organics RESCUE & RECOVER Obnovující sérum pro citlivou pleť

Rescue and Recover Serum

Hedvábné zklidňující sérum pro silnou ochranu a obnovu pokožky s obsahem botanických antioxidantů zlepšuje strukturu pokožky a pomáhá podporovat proces regenerace pleti. Navrženo speciálně pro hormonálně reaktivní a senzitivní pokožku bez perfemace, aby pokožku nedráždilo. Sérum se do pokožky rychle vstřebává a zanechává ji viditelně hydratovanou a zářící. Toto lehké sérum je vhodné pro všechny typy pleti, což z něj činí univerzální sérum pro zklidnění citlivé pleti a zarudnutí spojeného s aknózní a problematickou pletí. Obsahuje silné antioxidanty,vitamíny A, E a koenzym Q10, uklidňující výtažky z Aloe Vera, Okurky a Heřmánku pro uklidnění zánětu a protizánětlivé fytohormony, které odvracejí známky zánětu a fotostárnutí.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

2 120 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 2 120 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme
  • Pro zklidnění zarudnutí spojeného s aknózní a problematickou pletí
  • Pleť chrání, zlepšuje její strukturu a podporuje proces obnovy
  • Pokožku hydratuje, rozzáří a dodá svěží vzhled
  • Jemná luxusní aromaterapeutická vůně

Vhodné pro citlivou, aknózní a problematickou pleť, pro všechny typy pleti. Produkováno v Austrálii, 100% přírodní, z kontrolovaného ekologického zemědělství. Neobsahuje syntetické látky, parabeny, SLS, ropné deriváty, ftaláty, alkohol, vodu a syntetické vůně. Vegan, Cruelty Free, Nut and Gluten Free. Baleno v biophotonickém skle. 

Použití

  • Na očistěnou a vlhkou pokožku naneste malé množství séra na a jemně prsty vklepejte na obličej, krk a dekolt. Nechte vstřebat.
  • Pro maximální efekt zklidnění a hydratace kombinujte s uklidňujícím čistícím balzámem a uklidňujícím hydratačním krémem Mukti.

Složení INCI

Aloe barbadensis (Aloe Vera) leaf juice*^, Dioscorea villosa (Wild Yam) extract, Cucumis setivis (Cucumber) seed oil, Rubus idaeus (Red Raspberry) seed oil CO2 extract*^, Camellia sinensis (Green Tea) extract^, Chamomilla recutita (Chamomile) extract^, Adansonia digitata (Boabab) oil*^, Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) oleosomes, Glycerin, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate (Natural Plant Esters)#, Terminalia ferdinandiana (Kakadu Plum) extract*^, Melaleuca alternifolia (Snowflower) extract, Actinotus helianthin (Flannel) extract, Anigozanthos flavidus (Kangaroo Paw Flower) extract, Centipeda cunninghamii (Centipeda) extract, Olea europaea (Olive Leaf) extract^, Glycerol Caprylate, Carthamus tinctorius (Safflower) seed oil, Spilanthus acmella (Paracress) extract, Astragalus membranaceus (Milk Vetch) root extract, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Tocopherol (Vitamin E), Rosmarinus officinalis (Rosemary) CO2 extract*^, Panthenol, Daucus carota (Carrot) seed oil*^, Lysolecithin, Sclerotium gum, Xanthan gum, Pullulan, p-Anisic acid (Natural), Sodium Phytate

* certifikované organické složky 
** přírodní součást esenciálních olejů

Mukti Organics
MKT035
9328424002761
close

Oblíbené produkty