menu

COLOR BIO ERBE Barva na vlasy
search
  • COLOR BIO ERBE Barva na vlasy
  • Natur Erbe COLOR ERBE Barva na vlasy
  • BIO Barva na vlasy

Color Erbe BIO Barva na vlasy

Přírodní barva na vlasy s velmi šetrným působením. Její konzistence je vynikající pro rovnoměrné důkladné pokrytí vlasů a tím pro dosažení nejlepšího výsledku. Díky přidaným rostlinným složkám vyživuje vlasy i pokožku hlavy, obarvené vlasy získají lesk a zdravý vzhled.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

285 Kč
S DPH
Varianta: 1.0 Černá

Barva neobsahuje amoniak, resorcinol, nonoxynol a SLS.

Řada přírodních barev na vlasy COLOR ERBE obsahuje glykolické rostlinné extrakty, díky kterým je proces barvení méně agresivní pro vlasy i pokožku hlavy. Výtažek z heřmánku působí na zklidnění, pšeničný extrakt bohatý na minerály, aminokyseliny a polysacharidy změkčuje, chrání a revitalizuje vlasy. Ceramidy pozitivně ovlivňují hydrolipidní bariéru pokožky hlavy, a tak brání jejímu vysušování, napomáhají její regeneraci a chrání ji. Lyofilické estery rehydratují pokožku a revitalizují její svrchní vrstvy.

Obsah balení

60ml flakon barvy
60ml flakon s fixační emulzí
15ml renenerační balzám na barvené vlasy
1 pár rukavic

Objem 135ml.

Použití

  • Barvu a aktivační krém smíchejte v poměru 1:1.
  • Aplikujte rovnoměrně od konečků po kořínky umytých a vysušených vlasů. Nanášení proti směru růstu umožňuje lepší proniknutí barvy do struktury vlasů.
  • Na nebarvených vlasech nechte působit 30-40 minut, na barvených 20-30 minut, na vlasech po trvalé 10-20 minut. Nezapomeňte, že výsledný odstín bude ovlivněný přirozenou barvou vašich vlasů.
  • Barvicí směs obsahuje peroxid, při barvení vždy používejte přiložené rukavice.

Složení INCI

Barva:

Aktivační krém:

Aqua (Water), Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-30, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Lauryl alcohol, Myristyl alcohol, Hexyldecyl laurate, Hexyldecanol, Etidronic Acid, Tetrasodium EDTA, Oxyquinoline sulfate, Simethicone, Laureth-3, Ceteareth-20

Regenerační balzám:

Aqua (Water), Lauryl alcohol, Bis-PEG-15 methyl ether dimethicone, Cetrimonium chloride, Propylene glycol, Myristyl alcohol, Dimethicone Parfum (Fragrance), Argania spinosa kernel oil, Citrus limon fruit extract, Glycerin, Lactic acid, Mel extract, Panicum miliaceum (Millet) seed extract, Panthenol, Saccharomyces/zinc ferment, Saccharomyces/iron ferment, Saccharomyces/magnesium ferment, Saccharomyces/silicon ferment, Saccharomyces/copper ferment, EDTA, Phenethyl alcohol, Caprylyl glycol, Tetrasodium EDTA

Color Erbe
NRB003
8018110002250
close

Oblíbené produkty