menu

  • -20%
Natur Erbe COLOR ERBE BIOLOGICI Barva na vlasy
search
  • Natur Erbe COLOR ERBE BIOLOGICI Barva na vlasy
  • Natur Erbe COLOR ERBE BIOLOGICI Barva na vlasy

Color Erbe BIOLOGICI Barva na vlasy

Přírodní barva na vlasy na bázi bio rostlinných extraktů. Vlasům propůjčí lesk, hebkost a svěžest, vyživuje je a příznivě působí také na pokožku hlavy. Obarvené vlasy se snadno rozčesávají a mají bohatou, přirozenou barvu. Gelová konzistence zaručuje skvělé krytí a dlouhou trvanlivost.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

255 Kč
204 Kč Sleva 20%
S DPH
Varianta: No.10 Červená 5.6

Řada COLOR ERBE BIOLOGICI je bohatá na glycerin, díky kterému je proces barvení méně agresivní pro vlasy i pokožku hlavy. Dále obsahuje extrakt heřmánku pro zklidnění, extrakt z ořechů a listů chránící před volnými radikály a tím před stárnutím, pšeničný extrakt a arganový olej pro posílení struktury vlasů a výtažek měsíčku pro zklidnění pokožky během barvení.

Tato barva na vlasy neobsahuje formaldehyd, amoniak, nonoxynol, SLS, kobalt, chrom, nikl a jód. Je obohacena hypoalergenní vonnou esencí.

Obsah balení

60ml flakon barvy 
60ml flakon aktivačního krému
10ml sáček regeneračního balzámu
1 pár rukavic

Objem 130ml.

Použití

  • Barvu a aktivační krém smíchejte v poměru 1:1.
  • Aplikujte rovnoměrně od konečků po kořínky umytých a vysušených vlasů. Nanášení proti směru růstu umožňuje lepší proniknutí barvy do struktury vlasů.
  • Na nebarvených vlasech nechte působit 30-40 minut, na barvených 20-30 minut, na vlasech po trvalé 10-20 minut. Nezapomeňte, že výsledný odstín bude ovlivněný přirozenou barvou vašich vlasů.
  • Barvicí směs obsahuje peroxid, při barvení vždy používejte přiložené rukavice.

Složení INCI

Barva:

Aktivační krém:

Aqua (Water), Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Laureth-3, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Etidronic Acid, Simethicone, Tetrasodium EDTA, Oxyquinoline sulfate

Regenerační balzám:

Aqua (Water), Lauryl alcohol, Bis-PEG-15 methyl ether dimethicone, Cetrimonium chloride, Propylene glycol, Myristyl alcohol, Dimethicone Parfum (Fragrance), Argania spinosa kernel oil, Citrus limon fruit extract, Glycerin, Lactic acid, Mel extract, Panicum miliaceum (Millet) seed extract, Panthenol, Saccharomyces/zinc ferment, Saccharomyces/iron ferment, Saccharomyces/magnesium ferment, Saccharomyces/silicon ferment, Saccharomyces/copper ferment, EDTA, Phenethyl alcohol, Caprylyl glycol, Tetrasodium EDTA

Color Erbe
NRB034
8018110001451
close

Oblíbené produkty