menu

Naturalis Better Bio aloe vera pure gel
search
  • Naturalis Better Bio aloe vera pure gel

Naturalis Better Bio aloe vera pure gel

Čistý gel z aloe vera v bio kvalitě s univerzálním využitím pro hydrataci a výživu pokožky. Skvěle se hodí zejména pro ošetření podrážděné a zarudlé pleti např. po opalování.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

595 Kč
S DPH
Varianta: 200 ml
  • 595 Kč

Gel je vyroben čistě mechanickým procesem lisování za studena z čerstvých listů aloe vera. Dosahuje proto nejvyšší možné kvality, veškeré přínosné vlastnosti této vynikající rostliny v něm zůstávají plně zachovány. Proslulá je zejména její hydratační schopnost, gel se proto ideálně hodí pro pleť vysušenou a unavenou působením slunce a povětrnostních vlivů. Přinese pleti osvěžení, úlevu a zklidnění a zabrání jejímu předčasnému stárnutí.

Velmi dobře se vstřebává, nezanechává nepříjemný mastný pocit. Hodí se i pro nejcitlivější pleť.

Použití

  • Aplikujte v dostatečném množství na čistě umytou pleť a jemně vmasírujte.

Složení INCI

Aloe Barbadensis leaf extract*, Xanthan gum, Sodium Dehyroacetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Algin, Citric Acid

* složka pochází z certifikované bio zemědělské produkce

Naturalis Better
NTR011
8032573334239
close

Oblíbené produkty