menu

Naturalis Better Home Spa Vlasový šampon
search
  • Naturalis Better Home Spa Vlasový šampon

Naturalis Better HOME SPA Vlasový šampon

Vynikající šampon plný aloe vera a zklidňujících extraktů pro bohatý objem vlasů a komfort pokožky hlavy. S podmanivou čistě přírodní vůní, velmi jemný a hypoalergenní.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

495 Kč
S DPH
Varianta: 200 ml
  • 195 Kč
  • 495 Kč
Produkt je k dispozici v jiných variantách

Šampon z nové řady Naturalis Home Spa přináší ještě lepší péči než jeho oblíbený předchůdce. Jeho základ tvoří za studena lisovaný extrakt z listů aloe vera v bio kvalitě dále obohacený o olivový olej a extrakt z pšeničných klíčků. Chlubí se proto nedostižnými hydratačními a vyživujícími vlastnostmi aloe a vysokým obsahem vitamínu E. Vlasy intenzivně hydratuje, což je základem jejich zdraví, a díky vitamínu E jim dopřává potřebnou regeneraci a obnovuje jejich pružnost.

Vlasy nejen dobře umyje, ale dodá jim lesk, hebkost a luxusní objem. Viditelně je revitalizuje a poskytne vysokou míru ochrany před povětrnostními vlivy. Zároveň blahodárně působí na pokožku hlavy, přispívá jejímu zklidnění. Díky prvotřídnímu přírodnímu složení je hypoalergenní, předchází svědění hlavy a alergickým reakcím. Je vhodný pro každodenní použití i při velmi citlivé pokožce.

Jeho nádherná vůně je čistě přírodního původu, vlasy provoní na dlouhou dobu. Šampon neobsahuje syntetickou parfemaci, parabeny, silikony, SLS a ALS.

Použití

  • Aplikujte v dostatečném množství na vlasy, nechte působit po dobu 2-3 minut, poté opláchněte.

Složení INCI

Aqua (voda), Aloe Barbadensis Leaf Extract (výtažek z listů aloe vera)*, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Coco-glucoside, Olea Europea Fruit Extract (olivový olej)*, Triticum Vulgare Germ Oil (olej z pšeničných klíčků)*, Moringa Pterygosperma Seed Extract (výtažek ze semen moringy olejnaté), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (výtažek z listů rozmarýnu)*, Punica Granatum Seed Oil (olej ze semínek granátovníku obecného), Glyceryl Oleate, Crithmum Maritimum Exctract (výtažek z mořského fenyklu), Caprylic/capric Triglyceride, Betaine, Benzoic Acid, Sodium Dehydroacetate, Parfum, Algin, Citric Acid (kyselina citronová), Maltodextrin (sladový cukr), Benzyl Alcohol (organický alkohol), Salicylic Acid (kyselina salicylová), Sorbic Acid (kyselina sorbová), Limonene, Linalool

* složka pochází z certifikované bio zemědělské produkce

Naturalis Better
NTR012
8032573335540
close

Oblíbené produkty